Coachen

Home / Begeleiden / Coachen

 

Coachen

Individueel

Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de coachee. Van der Hilst biedt maatwerk. Jouw vraag staat centraal bij het organiseren van jouw
coachingstraject. Daarnaast houden we ook rekening met jouw wensen qua vorm van coaching. Vervolgens koppelen we je aan een coach die past bij jouw vraag en de gewenste vorm.

De belangrijkste bestanddelen van effectieve coaching:

  • een klik tussen coachee en coach.
  • geconcentreerde, gerichte aandacht.
Coaching werkt het beste in een live-setting 1 op 1, in een rustige, neutrale, ruis-arme omgeving. Voorbeelden van coachingsproducten die van der Hilst aanbiedt zijn:

Interesse in een coachingstraject? Neem contact met ons op!

 

Prijs € 2.250,- (exclusief btw) uitgaande van 6 bijeenkomsten
€ 3.000,- (exclusief btw) uitgaande van 8 bijeenkomsten
Aantal deelnemers Individueel
Startdatum In overleg (afspraken om de 4 tot 6 weken)
Locatie De Atoomclub, Amersfoort
coachen
Voorbereiding
  • Via een telefonisch intakegesprek wordt duidelijk op welke aspecten van jezelf jij meer zicht en vaardigheid wilt ontwikkelen.
  • Wij koppelen je vervolgens aan een coach die bij jouw thema’s past.
  • Jij bepaalt na een korte kennismaking of je een klik hebt met deze coach. Als dit niet het geval is, zoeken we een andere coach voor je. Wij vinden een klik tussen coachee en coach cruciaal als randvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject.
Coachingstraject
De verschillende vormen van coaching hebben allemaal een andere inhoud. Daarnaast bieden we je graag maatwerk. De coach maakt vaak gebruik van de volgende technieken voor een succesvolle sessie:
  • Tijdens de coaching sessies werkt de coach met diverse gespreksvormen.
  • Soms wordt ook gebruik gemaakt van theoretische modellen ter verduidelijking en om verruiming van inzichten te stimuleren.
  • Vaak wordt gewerkt met situaties uit de praktijk van de coachee. De coach kan denk- of doe-opdrachten meegeven aan de coachee voor de periode tussen de coachingsbijeenkomsten.
  • Bij heel specifieke coach vragen kan coaching-on-the job als onderdeel van een coachingstraject zorgen voor extra impact. Ook kan een coachingstraject worden gecombineerd met trainingsonderdelen.
  • Zelfs een individuele training, gericht op het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden, kan de kern van een coachingstraject zijn.

Contact?
Bel ons, of stuur een bericht via het formulier onderaan de pagina. Wij zorgen voor een match.

Zelfscan
Bij een coachingstraject waarbij zelfanalyse een belangrijk onderdeel is, raden wij aan om te starten met een Zelfscan. Als je zicht wilt krijgen op jouw talenten en drives is een zelfscan een goed middel. Van der Hilst gebruikt de TMA (Talent Motivatie Analyse) als basis voor de zelfscan. De TMA is een digitaal (zelf)assessment instrument waarbij je 312 vragen invult. Je ontvangt hiervan een uitgebreide rapportage waarin jouw talenten en motivatie in kaart zijn gebracht. Ook wordt hierdoor duidelijk bij welke competenties ontwikkelpotentieel aanwezig is. Tijdens het evaluatiegesprek maak je de rapportage specifiek en kun je de gegevens interpreteren op maat van jou en jouw context.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een zelfscan en prijzen, klik hier