Loopbaan coaching

Home / Begeleiden / Loopbaan coaching

 

Loopbaan coaching

Individueel

Op een bepaald moment sta je op een kruispunt in je werkzame leven. Wat is een goede volgende stap? Ga je solliciteren op alle vacatures die langskomen in jouw richting zitten of wil je dit moment ook gebruiken voor een pas op de plaats? Weet je al waar je naartoe wilt? Zoek je een vaste baan of denk je aan een eigen bedrijf? Zit je nog wel in het goede vakgebied? Heb je weleens een serieuze professionele stip op de horizon durven zetten voor jezelf?

Als je daar concrete beelden bij hebt, weet je dan ook hoe je dit gaat realiseren?

Herken je bovenstaande of aspecten ervan? Dan zou coachingstraject gericht op loopbaanvragen en loopbaanperspectief een goede keuze kunnen zijn!

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Prijs € 2250,- (exclusief btw) uitgaande van 6 bijeenkomsten. Een coachgesprek duurt 2 uur.
Aantal deelnemers Individueel
Startdatum De loopbaan coaching wordt in onderling overleg gepland.
Locatie De Atoomclub, Amersfoort.
loopbaan coaching

De basis van coaching is geconcentreerde, gerichte aandacht. Daarom werkt coaching het beste in een live-setting één op één, in een rustige, neutrale omgeving.

Tijdens de coachingsessies zet de coach diverse gesprekstechnieken in en kiest aanvullend ook andere werkvormen. De coach kan gebruik maken van theoretische modellen ter verduidelijking en om verruiming van inzichten te stimuleren.

De coach kan denk- of doe-opdrachten meegeven voor de periode tussen de coachingbijeenkomsten.

Wij koppelen je aan een coach die bij jouw thema’s past. Jij bepaalt na een korte kennismaking of je een klik hebt met deze coach. Als dit niet het geval is, zoeken we een andere coach voor je. Wij vinden een klik tussen coachee en coach cruciaal als randvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject.

Bij coaching gericht op loopbaanvragen en loopbaanperspectief raden wij minimaal 6 bijeenkomsten aan.

Contact?

Bel ons, of stuur een bericht via het formulier onderaan de pagina. Wij zorgen voor een match.

Zelfscan

Bij een coachingstraject waarbij zelfanalyse een belangrijk onderdeel is, raden wij aan om te starten met een Zelfscan. Als je zicht wilt krijgen op jouw talenten en drives is een zelfscan een goed middel. Van der Hilst gebruikt de TMA (Talent Motivatie Analyse) als basis voor de zelfscan.

De TMA is een digitaal (zelf)assessmentinstrument waarbij je 312 vragen invult. Je ontvangt hiervan een uitgebreide rapportage waarin jouw talenten en motivatie in kaart zijn gebracht.

Ook wordt hierdoor duidelijk bij welke competenties ontwikkelpotentieel aanwezig is.

Tijdens het evaluatiegesprek maak je de rapportage specifiek en kun je de gegevens interpreteren op maat van jou en jouw context.

Kijk verder voor meer informatie over de mogelijkheden voor een zelfscan en prijzen.