Van der Hilst Communicatie
Sep 5, 2022

Ben je na de zomer al weer volop in de hectiek van het werk terecht gekomen? Misschien wil je jezelf dan alvast een fijn vooruitzicht geven op wat rust, overzicht en reflectie in het najaar.

Ontwikkelmanager (en coach/trainer) Marjan Swart heeft een retraite ontwikkeld, speciaal voor communicatieprofessionals. Drie dagen, van 24 tot en met 26 november, gevuld met een variatie aan workshops die je zelf kan kiezen. Interesse? Klik dan vooral door naar de Van der Hilst Communicatie Herfstretraite. Na deze drie dagen ga je vol energie en nieuwe plannen terug naar huis!

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Hilke van Bergen over reputatie én corporate communicatie

Sep 23, 2022
Hilke van Bergen is eigenaar van Flexibel Verschil, docent en mentor in de C en D opleiding bij Van der Hilst en is als strategisch adviseur actief..
Lees verder

Eventmanager aan het woord

Sep 12, 2022
‘Communicatieprofessionals die events niet als vast onderdeel van hun communicatiestrategie inzetten, inspireer ik graag om te laten zien wat de..
Lees verder

Communicatie Herfstretraite

Sep 5, 2022
Ben je na de zomer al weer volop in de hectiek van het werk terecht gekomen? Misschien wil je jezelf dan alvast een fijn vooruitzicht geven op wat..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.