Hilst_Header_Nieuws.jpg
 

Nieuws

Home / Nieuws

 

Alle nieuwsberichten

mei, 2019

C-day19 Fasterclass Het goede gesprek-de kracht van intervisie

Op 20 juni a.s. organiseert Logeion voor de 5e keer C-day. Het is hét nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals. C-day19 bereidt jou als professional voor op de dag van morgen. Het geeft je nieuwe inzichten, inspiratie en daagt je uit om samen met andere vakgenoten jezelf te blijven ontwikkelen en de uitvoering van het communicatievak (nog) sterker te maken.  

Je kunt ons team deze dag ontmoeten bij de stand van Van der Hilst Communicatie in de Event hall. We organiseren deze dag ook een fasterclass: Het goede gesprek-de kracht van intervisie. 

Wat is er leuker dan het voeren van een goed gesprek. Een goed gesprek over ons vak! Tijdens deze fasterclass ga jij met je vakgenoten in gesprek over de laatste trends en ontwikkelingen. Onder leiding van een ervaren intervisiebegeleider van Van der Hilst sta je stil bij de trends en bespreek je met je vakgenoten wat dit betekent voor jouw werk in de toekomst. Dus wil je een goed gesprek over ons vak, stilstaan bij de laatste trends en een intervisiegesprek voeren met reflectie en inspiratie? Sluit dan aan bij deze fasterclass!

Je kunt via de website van C-day19 kaarten kopen voor dit vakcongres. Heb je een kaart? Dan kun je je vanaf 6 juni inschrijven voor onze fasterclass

Tot C-day19 op 20 juni!