Hilst_Header_Nieuws.jpg
 

Nieuws

Home / Nieuws

 

Alle nieuwsberichten

oktober, 2019

Nieuw! De opleiding Senior Communicatieprofessional Overheid

We beginnen komend voorjaar, 10 maart 2019, met een gloednieuwe opleiding en daar zijn we hartstikke trots op. De opleiding Senior Communicatieprofessional Overheid (C) is speciaal ontwikkeld voor communicatieprofessionals die werken bij een 100.000+ gemeenten, de provincie of bij een uitvoeringsorganisatie voor meerdere gemeenten.

Steengoede docenten en trainers uit de praktijk van overheidscommunicatie delen hun kennis en ervaring. Deze opleiding helpt (medior) communicatieprofessionals door te groeien naar een strategisch en stevig adviserende rol in dit politiek-bestuurlijk krachtenveld.

Mentor met ruime praktijkervaring.

Mark van der Roer Senior adviseur Van der Hist en ervaren (interim) communicatieprofessional bij de overheid, is mentor van de opleiding. Door zijn brede ervaring in het werkveld weet hij wat deze uitdagende omgeving met botsende belangen en verschillende verwachtingen, van jou vraagt als communicatieprofessional. Hij werkte als Hoofd Communicatie bij de gemeente Rotterdam en recent als (ad-interim) Hoofd Communicatie bij Rijkswaterstaat.

Veel leren in korte tijd.

In een half jaar tijd ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag.

Dus ben jij als (medior) adviseur betrokken bij grote complexe, stedelijke projecten en programma’s? En heb je de ambitie om door te groeien? Dan wil je vast meer weten over de inhoud van deze opleiding. Kijk dan snel hier .

De eerste aanmeldingen voor de opleiding Senior Communicatieprofessional Overheid zijn al binnen dus schrijf je snel in!