Paperclips samen_Communicatiemix (1)
 

Nieuws

Home / Nieuws

 

Alle nieuwsberichten

maart, 2021

Nieuwe samenwerkingspartner

Alleen ga je sneller, samen kom je verder…

Ken je dit gezegde? Vast en zeker! En wij passen het aan in ‘Samen ga je sneller en kom je verder’! Want… Als er in 2020 iets is bewezen dan is dat het omarmen van nieuwe ontwikkelingen sneller gaat als je dat samen met enthousiaste en deskundige partners doet.

 

 Wij hebben zo’n samenwerkingspartner gevonden in SchaalX!

Met elkaar helpen we je als communicatieprofessional sneller en verder in je vakontwikkeling. Ment Kuiper (SchaalX) en Marcel Smits (Van der Hilst Communicatie) bouwden samen aan een afwisselend en sterk programma voor een nieuwe opleiding: Digitale communicatie.

De samenwerking voor deze opleiding betekent dat we een aantal nieuwe gespecialiseerde vakprofessionals kunnen toevoegen aan ons huidige netwerk van docenten en trainers. Nieuwsgierig wie dat zijn? Je leest het in het programma van de opleiding.

De opleiding Digitale communicatie

Het digitale communicatievak is in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Natuurlijk vergt dat van jou als communicatieprofessional dat je je vaardigheden bijwerkt. We bekijken de nieuwe trends niet alleen vanuit het aanleren van nieuwe skills en een update van jouw kennis. Het vraagt van jou als communicatieprofessional ook een meer strategische aanpak.
In twaalf bijeenkomsten met steengoede docenten uit de praktijk spijkeren we je kennis en kunde bij op het gebied van digitale communicatie. Je gaat tijdens de opleiding direct aan de slag met de opgedane kennis: je werkt in deze periode ook aan een digitale communicatiestrategie voor jouw eigen organisatie. En die presenteer je tijdens een afrondend gesprek aan jouw coach. Deze vakinhoudelijke coach begeleidt jou tussendoor bij de invulling van deze eigen strategie.


Je kunt natuurlijk rekenen op de vertrouwde uitgangspunten van Van der Hilst:
• persoonlijke aandacht;
• een goed onderbouwd en getoetst leerplan;
• interactie met medecursisten;
• vakdocenten met jarenlange ervaring in en enthousiasme voor het vak.

Schrijf je in
Meer over SchaalX en Van der Hilst

Logo SchaalX

SchaalX verbindt organisaties aan de juiste digital-, marketing- en communicatieprofessional zodat ze samen kunnen groeien. Daarnaast bieden ze jonge marketing-, communicatie- en design professionals het Digital Young Professional programma. Hierin worden zij klaargestoomd om direct mee te draaien en digitale impact te maken bij organisaties.

Van der Hilst_logo tagline_RGB

Sinds onze oprichting in 1974 is Van der Hilst Communicatie in handen van vakprofessionals met kennis over én liefde voor goede communicatie. Met ons team van vaste medewerkers en ons netwerk van adviseurs, docenten, trainers, beoordelaars en coaches beschikken we over ervaring in en enthousiasme voor het communicatievak. Wij weten als geen ander voor welke kansen en uitdagingen communicatieprofessionals staan. Die kennis zorgt voor een actueel én passend ontwikkelingsaanbod. De opleiding Digitale Communicatie is er daar één van.