Communicatieprofessional-als-trainer.jpg
 

Nieuws

Home / Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Van der Hilst Communicatie!
 
april, 2018

Nieuwe trainingen

We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe trainingen in ons aanbod! Daar zijn we hartstikke trots op. Dus we delen dat graag met je.

Persbericht schrijven
In samenwerking met Marjet Heins hebben we de training Persbericht schrijven ontwikkeld. Er is veel vraag naar hoe je de juiste nieuwsberichten schrijft voor welk medium. Zowel off- als online. Marjet gaat er graag met je mee aan de slag. Meer informatie lees je hier.

Zakelijk tekenen
Nooit meer zoeken naar de juiste afbeelding om je communicatie te ondersteunen. Die maak je in het vervolg gewoon zelf!
Denk niet ik kan niet tekenen, met een paar goede basistechnieken kan iedereen tekenen. Zo zorg je ervoor dat je communicatie beter blijft ‘hangen’. Beeld heeft meer impact dan woorden. Wouter van Halen leert je graag de fijne kneepjes. Hier lees je alle informatie.

Adviseren de basis
Onze welbekende training Adviesvaardigheden de basis heeft een nieuwe naam en vernieuwd programma. Adviseren de basis leert je de basis van een goed adviesgesprek. Meedoen? Inschrijven doe je hier.

Binnenkort komen er nog meer nieuwe trainingen online! Denk aan Train de Trainer: werkvormen, Creatieve Communicatiestrategie en Train de trainer; trainingsdoelen maken. Daarover later meer.