Hilst_Header_Nieuws.jpg
 

Nieuws

Home / Nieuws

 

Alle nieuwsberichten

juli, 2020

Workshops Logeion & Van der Hilst

Dit najaar organiseren we wederom een aantal workshops in samenwerking met Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

De workshops richten zich op het (verder) ontwikkelen van vaardigheden voor communicatieprofessionals. De onderwerpen zijn: 'Ontwikkel je trainersvaardigheden', 'Ontdek de effectiviteit van een flexibele adviesstijl' en 'Ontdek de kracht van een coachende adviesstijl'.

Je kunt je inschrijven voor de volgende workshops:
08/09  Ontwikkel je trainersvaardigheden (VOL)
06/10   Ontdek de effectiviteit van een flexibele adviesstijl
05/11    Ontdek de krachtvan een coachende adviesstijl

Folkert Reith, adjunct-directeur van Logeion, is blij met de samenwerking. “Wij geloven in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Tussen vakgenoten, maar ook tussen organisaties. Met deze stap verbreden we het programma-aanbod voor onze leden en andere geïnteresseerden. Met elkaar in gesprek gaan en door anderen aan het denken worden gezet, is vaak een goede manier om van elkaar te leren. Maar met inhoud alleen red je het niet als communicatieprofessional. Je moet ook vaardigheden bezitten en die ontwikkel je door aan de slag te gaan met de praktijk. Naast het grote aanbod voor inspiratie en kennisoverdracht breiden we met deze workshops de praktische componenten in het programma-aanbod uit.”

Simone Dorreboom, directeur en partner Van der Hilst Communicatie, vindt de samenwerking met Logeion natuurlijk en vanzelfsprekend, want sinds jaar en dag is Van der Hilst betrokken bij de beroepsorganisatie. Of het nu gaat om de oprichting van het Centrum Strategische Communicatie en de Leerstoel Strategische Communicatie of de ontwikkeling en toepassing van de beroepsniveauprofielen. Logeion en Van der Hilst Communicatie zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking bijdraagt aan een sterker communicatievak. En beide partijen geloven dat professionele communicatie wezenlijk bijdraagt aan gezonde organisaties en onmisbaar is voor onze economie en samenleving. Van der Hilst Communicatie ondersteunt communicatieprofessionals met opleiding en training en deze workshops dragen daar ook aan bij.