Basisopleiding Communicatie A

Home / Opleiden / Basisopleiding Communicatie A

 

Basisopleiding Communicatie A
Cedeo erkend

Zoek je een communicatieopleiding die je meer zekerheid geeft om je diverse taken waarin communicatie een belangrijke rol speelt uit te voeren? Doe je dat nu met plezier maar voel je je best weleens onzeker? Want doe je de goede dingen en doe je ze op de juiste manier? Hoe zorg je ervoor dat jouw communicatieactiviteit meer impact krijgen en jij steviger in je schoenen komt te staan? Door te starten met dit korte maar intensieve leertraject draai jij straks je hand niet meer om voor het organiseren van een event of het schrijven van een écht pakkende tekst!

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 2.395,-

Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum

voorjaar 2022:
15 maart 2022 (Utrecht)

najaar 2022:
13 september 2022 (Utrecht)

 

 

Locatie Aristo meeting center
Utrecht Lunetten
Basisopleiding Communicatie A

Wil je kennismaken met het communicatievak? Of pak je vanuit je huidige functie steeds vaker communicatieactiviteiten op en wil je daar graag meer over weten? Start dan met de Basisopleiding Communicatie, Van der Hilst A. In drie maanden tijd maak je in de breedte kennis met het communicatievak en ben je in staat om zelf verschillende communicatietaken op te pakken.

Jij als persoon staat bij ons voorop:

  • Doordat docenten en trainers, intensief met je aan de slag gaan en je persoonlijk feedback geven. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En kun het geleerde een dag later weer meenemen naar je dagelijkse praktijk.

  • Doordat de vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.

Wat kun je verwachten in de A-opleiding?
De opleiding bestaat uit  6 bijeenkomsten (12 dagdelen). De lesbijeenkomsten zijn geen bijeenkomsten waar je gaat zitten en alleen mag luisteren; je gaat tijdens de lessen ook zelf aan de slag.  De opleiding vindt plaats op een centrale locatie in Nederland. Je krijgt les van enthousiaste en ervaren professionals en trainers uit het communicatievak. Door de kleine groepen, maximum 15 deelnemers, kan de docent je veel persoonlijke aandacht geven.

Onderwerpen
Bijeenkomst 1 Kennismaken met communicatie 
Bijeenkomst 2 Wat je als starter in het vak écht moet weten, kennen en doen
Bijeenkomst 3 Jouw schrijfstijl op orde
Bijeenkomst 4 Inzet van social media
Bijeenkomst 5 Hoe word ik een goede gesprekspartner
Bijeenkomst 6 De beroepspraktijk

Praktisch

  • Max. 15 deelnemers
  • Lesdag najaar 2021: dinsdagen
  • Tijden: 13.30-19.30 uur
  • Studieduur: 3 maanden
  • Zelfstudie: 4 uur per week (exclusief lesbijeenkomsten)

Annulering
Bij afmelding op of na de start van de opleiding is het gehele bedrag van de opleiding verschuldigd. Als start van de A-opleiding hanteren wij de eerste lesdag van de opleiding. Lees er meer over in onze leveringsvoorwaarden.

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven zijn herkenbaar voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art

Schrijf je nu in!