Basisopleiding Communicatie A

Home / Opleiden / Basisopleiding Communicatie A

 

Basisopleiding Communicatie A
Cedeo erkend

Zoek je een communicatieopleiding die je meer zekerheid geeft om je diverse taken waarin communicatie een belangrijke rol speelt uit te voeren? Doe je dat nu met plezier maar voel je je best weleens onzeker? Want doe je de goede dingen en doe je ze op de juiste manier? Hoe zorg je ervoor dat jouw communicatieactiviteit meer impact krijgen en jij steviger in je schoenen komt te staan? Door te starten met dit korte maar intensieve leertraject draai jij straks je hand niet meer om voor het organiseren van een event of het schrijven van een écht pakkende tekst!

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 2.195,-

Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum

Nieuwe data 2021 volgen

 

Locatie Aristo Meetings
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht
Basisopleiding Communicatie A

De basisopleiding Communicatie biedt je een stevig fundament doordat je kennis maakt met verschillende facetten in het vakgebied communicatie. Je krijgt praktische handvatten voor je dagelijkse werk; je vergroot je schrijf-, presentatie- en organisatievaardigheden. Daarmee ben je in staat om je collega communicatieprofessionals te ondersteunen of zelfstandig verschillende communicatieactiviteiten uit te voeren. Heb je de ambitie om als communicatiemedewerker aan de slag te gaan? Of bestaat je huidige functie uit verschillende communicatieactiviteiten en wil je je daar zekerder over voelen? Dan is de basisopleiding Communicatie dé opleiding voor jou!

Jij als persoon staat bij ons voorop:

  • Doordat docenten en trainers, intensief met je aan de slag gaan en je persoonlijk feedback geven. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En kun het geleerde een dag later weer meenemen naar je dagelijkse praktijk.

  • Doordat je een mentor krijgt van Van der Hilst, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling.

  • Doordat de vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.

Wat kun je verwachten in de A-opleiding?
In ongeveer 3 maanden ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag. De opleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten van één of twee dagdelen. Altijd in de middag en/of avond. De opleiding vindt plaats in of rondom Utrecht. Je krijgt les van enthousiaste en ervaren professionals en trainers uit het communicatievak. Tijdens de bijeenkomsten oefen je veel en vaak: je gaat tijdens de lessen vooral zelf aan de slag.

Onderwerpen
Bijeenkomst 1 Kennismaken met communicatie
Bijeenkomst 2 Wat je in het vak écht moet weten, kunnen en doen
Bijeenkomst 3 Jouw schrijfstijl en de huisstijl op orde
Bijeenkomst 4 De organisatie van een succesvol event
Bijeenkomst 5 Presenteren met plezier en jouw schrijfstijl deel 2
Bijeenkomst 6 Afronding opleidinglive case

Praktisch

  • Max. 15 deelnemers
  • Lesdagen: dinsdag of donderdag
  • Tijden: 13.30-19.30 uur
  • Studieduur: 3 maanden
  • Zelfstudie: 3 uur per week

Annulering
Bij afmelding op of na de start van de opleiding is het gehele bedrag van de opleiding verschuldigd. Als start van de A-opleiding hanteren wij de eerste lesdag van de opleiding. Lees er meer over in onze leveringsvoorwaarden.

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven zijn herkenbaar voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art

Schrijf je nu in!