(Junior) Communicatieprofessional B

Home / Opleiden / (Junior) Communicatieprofessional B

 

(Junior) Communicatie-
professional B
Cedeo erkend

Start met de communicatieopleiding (Junior) Communicatieprofessional B als je wilt groeien en je zekerder voelen in het communicatievak! Stevig in je schoenen staan en een diploma behalen wat echt van waarde is op de arbeidsmarkt? Dankzij een intensief leertraject heb je een stevig fundament om het communicatievak professioneel en (vooral) met plezier uit te oefenen!

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 4.495,-

Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum

16 april 2020 (nieuwe datum volgt)

24 september 2020

 

Locatie Aristo Meetings Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht
T 030 2899400
(Junior) Communicatieprofessional B

Voor denkers en doeners
Als junior communicatieprofessional ben je een denker en een doener: een doenker dus! Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de strategische kaders van een organisatie en de communicatieafdeling. Je bedenkt en voert uit. Daarvoor moet je weten hoe communicatie werkt, hoe je doelgroepen, spelers en stakeholders bereikt. Maar ook hoe je bijvoorbeeld verantwoord de boodschap overbrengt, hoe je planmatig werkt, hoe de media werken, hoe je anderen communicatiever maakt, hoe je mensen verleidt in tekst en beeld en hoe je anderen verleidt.

Veel leren in korte tijd
In een half jaar tijd ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag. Steengoede docenten en trainers uit de praktijk delen hun kennis en ervaring. Zij dagen je uit om uit je 'comfort zone’ te komen. Je oefent veel en vaak: je vaardigheden maar ook methodieken. Daarnaast werk je aan jouw eigen persoonlijk beroepsprofiel. Dat zorgt ervoor dat je na dit leertraject nog beter weet wie je bent. Want als je dat weet, dan ben je ook een betere communicatieprofessional. Tijdens de opleiding word je begeleid door een mentor en onderhoud je intensief contact met je medecursisten in een intervisiegroepje.

Wat kun je verwachten in de B opleiding?
De cursus bestaat uit 7 blokken die bestaan uit 10 lesdagen (20 dagdelen) en vindt plaats in of rondom Utrecht. De lesbijeenkomsten zijn geen bijeenkomsten waar je gaat zitten en alleen mag luisteren: je gaat tijdens de lessen vooral zelf aan de slag! Je doet oefeningen en maakt opdrachten, samen en alleen, en als je voldoende studiepunten hebt behaald, krijg je een diploma. Lees meer over het volledige programma in de download.

Het programma
Blok 1 Het communicatievak
Blok 2 Content maken
Blok 3 Planmatig communiceren
Blok 4 Woordvoering en mediacontacten
Blok 5 Organiseren en begeleiden
Blok 6 Presenteren en adviseren
Blok 7 Afronding opleiding – live case

Praktisch

  • Max. 15 deelnemers
  • Lesdagen: dinsdag of donderdag
  • Tijden: 13.30-19.30 uur
  • Studieduur: 6 maanden
  • Zelfstudie: 8-10 uur per week

Annulering
Bij afmelding op of na de start van de opleiding is het gehele bedrag van de opleiding verschuldigd. Als start van een opleiding hanteren wij de datum van het startgesprek. Wanneer dit gesprek nog niet is ingepland, geldt op het moment van annuleren, de eerste lesbijeenkomst als start van de opleiding. Lees er meer over in onze leveringsvoorwaarden

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven zijn herkenbaar voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art

Schrijf je nu in!