Leergang: Professioneel Adviseren

Home / Opleiden / Leergang: Professioneel Adviseren

 

Leergang: Professioneel Adviseren

Als communicatieadviseur werk je in een prachtig vakgebied, dat zich niet zo makkelijk in vakjes laat indelen. Dat is ook de charme van ons vak. Het biedt je ruimte voor eigen ideeën, acties en creaties. De keerzijde? Allerlei uiteenlopende klantverwachtingen ten aanzien van het vak en de rol van jou als communicatieprofessional. Dit maakt dat het soms een flinke uitdaging is om stevig in je schoenen te blijven staan en effectief te adviseren.

Na afronding van de leergang Professioneel adviseren heb je alle tools in handen om met meer impact en meer zelfvertrouwen je adviesrol te vervullen.

De drie blokken van telkens twee aaneengesloten dagen kent een grote variatie aan uitdagende en interactieve werkvormen .

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 3.895,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 10
Startdatum

14 & 15 november 2019 (blok 1)
28 & 29 november 2019 
(blok 2)
12 & 13 december 2019 (blok 3)

Tijden:
9:00-16:30 uur

Locatie Zeist of Amsterdam
SNI_4929

Wat ga je leren?
In de leergang ontdek je de onlosmakelijke samenhang tussen verschillende - op elkaar inwerkende – krachtenvelden en hoe jij je daarin kunt ontwikkelen tot dé adviseur met impact:

  • Je rolopvatting;
  • De wereld van je klant;
  • Jouw unieke persoonlijkheid.

Je leert hoe bovengenoemde factoren in samenhang van invloed zijn op jouw effectiviteit. En waar je aan effectiviteit kunt winnen door nieuwe inzichten toe te laten en extra vaardigheden te ontwikkelen.  

Opzet
De leergang omvat drie blokken van telkens twee aaneengesloten dagen en kent een grote variatie aan uitdagende en interactieve werkvormen. Je profiteert steeds van een tussenliggende periode van een paar weken. Die periode geeft je gelegenheid voor verdieping en ruimte om het geleerde toe te passen in je werksituatie.

In het factsheet van deze opleiding lees je de gedetailleerde opzet per blok. Download hier de factsheet,

Resultaat
Na afronding van de leergang heb je alle tools in handen om met meer impact en meer zelfvertrouwen je adviesrol te vervullen. Je hebt je persoonlijk leiderschap vergroot om effectief te zijn in verschillende adviessituaties, ook als het spannend wordt. Je hebt geleerd hoe je jezelf blijvend vooruit helpt.

Voor wie?
Je bent een communicatieprofessional met minimaal een HBO-diploma Communicatie of een afgeronde C-opleiding (Beroepsniveau 4 conform de beroepsniveauprofielen van Logeion, de beroepsvereniging voor communicatie). Je wilt in je adviesgesprekken steviger in je schoenen staan en gaat een flinke dosis zelfreflectie niet uit de weg.

Meer opties
Interesse in de leergang als een maatwerk in-company voor jouw organisatie? Of behoefte aan een individuele coaching om met meer impact te kunnen adviseren? Ook dat kan! 

Neem voor een vrijblijvend advies contact op met ons op via: (033) 450 50 00 of info@hilst.nl

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven zijn herkenbaar voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art

Schrijf je nu in!