Senior Communicatieprofessional Overheid

Home / Opleiden / Senior Communicatieprofessional Overheid

 

Senior Communicatie-
professional Overheid (C)
Cedeo erkend

De opleiding Senior Communicatieprofessional Overheid C, beroepsniveau 4, is specifiek ontwikkeld voor communicatieprofessionals die werkzaam zijn bij de 100.000+ gemeenten of bij een uitvoeringsorganisatie voor meerdere gemeenten of de provincie.

Ben jij als (medior) adviseur betrokken bij grote complexe stedelijke projecten en programma's? In deze opleiding leer je wat het betekent om te werken in een politiek-bestuurlijk krachtenveld. Je traint je analytisch vermogen, je doorgrondt het krachtenveld waarbinnen je werkt en je traint je eigen professionele stevigheid.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 5.695,-

Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum

26 november 2020

 

Locatie Aristo Meetings Utrecht
C opleiding 2

Veel leren in korte tijd

In een half jaar tijd ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag. Steengoede docenten en trainers uit de praktijk van overheidscommunicatie delen hun kennis en ervaring. Zij dagen je uit om uit je ‘comfort zone’ te komen en geven je persoonlijk feedback. Je oefent veel en vaak. Daarnaast werk je aan jouw eigen persoonlijk beroepsprofiel. Dit zorgt ervoor dat je na dit intensieve leertraject nog beter weet wie je bent. Want als je dat weet, dan ben je ook een betere senior communicatieprofessional.

Jij staat voorop

Jij als persoon staat bij ons voorop:

  • Omdat docenten en trainers, intensief met je aan de slag gaan en je persoonlijk feedback geven. Ze geven je de ruimte om je eigen casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding en kun je het geleerde een dag later meteen weer meenemen naar je dagelijkse praktijk.
  • Omdat je een ervaren mentor krijgt van Van der Hilst, die jou bij de start, halverwege én aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling.
  • Omdat de vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.

Wat kun je verwachten?

De opleiding bestaat uit elf bijeenkomsten (23 dagdelen) inclusief een afsluitende bijeenkomst en 6 toets momenten in de vorm van vier opdrachten en twee activiteiten. Elke bijeenkomst start om 13.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Behalve bijeenkomst 4, die begint om 10.00 uur en eindigt om 19.30 uur.

De bijeenkomsten zijn verdeeld in vier blokken:

Blok 1: Context en strategie
Blok 2: Rollen en positie
Blok 3: Themabijeenkomsten
Blok 4: Inspiratie en live case

Meer weten over wat je gaat leren in de 4 blokken? Download hier het factsheet van de opleiding Senior Communicatieprofessional Overheid. 

Praktisch

  • 15 deelnemers
  • Lesdagen: dinsdag of donderdag
  • Tijden: 13.30-19.30 uur
  • Studieduur: 6 maanden
  • Zelfstudie: 8-12 uur per week (exclusief de bijeenkomsten)

Annulering

Bij afmelding op of na de start van de opleiding is het gehele bedrag van de opleiding verschuldigd. Als start van een opleiding hanteren wij de datum van het startgesprek. Wanneer dit gesprek nog niet is ingepland, geldt op het moment van annuleren, de eerste lesbijeenkomst als start van de opleiding. Lees er meer over in onze leveringsvoorwaarden

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven zijn herkenbaar voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art

Schrijf je nu in!