Master Interne Communicatie

Home / Master Interne Communicatie

 

Master Interne Communicatie

De Master Interne Communicatie is een must do voor eenieder die zich bezighoudt met interne communicatie. Wat houdt Interne Communicatie precies in? En hoe draagt het bij aan je organisatiedoelen? Wat merk jij van de razendsnelle ontwikkeling op het vakgebied van Interne Communicatie? Hoe begeleid en motiveer jij veranderingen in je organisatie met Interne Communicatie?

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 7.495,-

Dit is exclusief de kosten voor je verblijf in het conferentiecentrum, boeken en het examen doen. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum 9 oktober 2018
Locatie Woudschoten Conferentiecentrum Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492 492
Master Interne Communicatie

Zie jij interne communicatie als een nieuwe uitdaging?
Interne communicatie is een nieuwe tak van sport die volop in ontwikkeling is. Met nogal wat verschillende invalshoeken en aspecten. Denk aan het structureren van de interne communicatie. Het begeleiden van veranderingen. En het versterken van de communicatiekracht van de organisatie. Heb je behoefte om je op één van deze aspecten te verdiepen of wil je juist een samenhangende visie op interne communicatie ontwikkelen voor jezelf en deze leren toepassen op je organisatie? Dan is dit de opleiding die je zoekt. Met deze Master Interne Communicatie bereik je een dubbel effect:

  • Je groeit zelf als persoon en communicatieprofessional.
  • Je organisatie groeit naar een hoger niveau door structureel effectiever te communiceren.

De Master Interne Communicatie is voor professionals die zich op het hoogste niveau willen bekwamen. We belichten alle aspecten van het vakgebied. Van het structureren van interne communicatie tot het begeleiden van veranderingen. Deze opleiding is voor als je weet wat je wilt: je organisatie communicatiever maken. De Master Interne communicatie is een samenwerking tussen Van der Hilst en Involve.

Wat kun je na de opleiding?

  • Je krijgt een brede visie op interne communicatie en kunt die vertalen naar je organisatie.
  • Je weet welke rol je als professional speelt om de interne communicatie te verbeteren.
  • Je kunt je directe werkomgeving in het programma betrekken: manager, opdrachtgever en collegas.
  • Je kunt werkende oplossingen aanbieden om de organisatie communicatiever te maken. Lees meer over het volledige programma in de download.
Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Voor wie?
Je kunt aan deze opleiding deelnemen in de functie van Interne Communicatie-professional of senior HR-professional. Je hebt beroepsniveau C of D, of BNP 4, 5 (Logeion).
We checken je CV in de toelatingsprocedure. Daarnaast kun je een telefonische intake verwachten.

 

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art
Bookmark-_-Tags-Icons-17-01kopie.png
1974
Opgericht
Business-Icons-02-01kopie.png
100+
Specialisten in ons netwerk
Teamwork-Icons-09-01kopie.png
1000+
Ontwikkelde programma’s en adviestrajecten
Education-Icons-04-01kopie.png
10.000+
Geprofessionaliseerde professionals, afdelingen en organisaties

Schrijf je nu in!