Top Intervisie

Home / Top Programma / Top Intervisie

 

Top Intervisie met Youssef Eddini

Top Intervisie

Hoe fijn zou het zijn het om met vakgenoten op vergelijkbaar niveau casuïstiek uit je eigen werkpraktijk te bespreken? Gevoed te worden door anderen die met vergelijkbare issues te maken hebben. Gewoon ‘ff sparren’ op het werk met collega’s is prettig maar dat blijft vaak vluchtig. Dat moet vaak snel ‘tussen de bedrijven door’ en de scenario’s blijven ook vaak binnen de bekende context met bestaande patronen en cultuur.

Download hier de factsheet

Prijs € 1.500 per reeks van 6 bijeenkomsten
Aantal deelnemers maximaal 20
Startdatum
Locatie Op locatie van de case-inbrenger
Youssef Eddini_Communicatieprofessional

Top intervisie onder leiding van Youssef Eddini

Daarom starten we in het voorjaar met Top Intervisie onder begeleiding van Youssef Eddini. In een vaste groep van mede-intervisiegenoten denk en spreek je met elkaar over dilemma’s buiten jouw eigen context en branche. Je wint hierdoor aan denkkracht en krijgt nieuwe inzichten door andere invalshoeken. Je leert elkaar door deze begeleide methodiek in korte tijd goed kennen en je vergroot je netwerk. Tijdens de intervisie bijeenkomsten is er rust, ruimte, geconcentreerde aandacht én begeleiding om echt tot de kern te komen. Professionele en persoonlijke ontwikkeling krijgen daardoor gegarandeerd een flinke boost.

Youssef Eddini is managing partner bij Van Luyken en heeft ruime ervaring met begeleide vakinhoudelijke intervisie-bijeenkomsten. Youssef is gespecialiseerd in de organisatie, (her)inrichting en professionalisering van communicatieafdelingen, versterken van reputaties en merken, vertalen van strategie naar 'the job to be done' in de dagelijkse praktijk én in het aansturen en regisseren van (crisis)communicatie in een complexe en politiek gevoelige omgeving. Zijn enthousiasme en expertise zet hij graag in om de Top Intervisie voor communicatieprofessionals die zich bezighouden met het ontwikkelen van communicatiestrategieën en de vertaling hiervan naar de grillige, dagelijkse werkelijkheid.

Voor wie?
Top Intervisie bieden wij aan voor communicatieprofessionals die werken op het niveau van strategisch tactisch en strategisch management, dus senior adviseurs, senior woordvoerders, teamleiders en communicatiestrategen (beroepsniveau 4 en 5, Van der Hilst C en D). Een intervisiegroep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Geheimhouding
Uiteraard is alles wat er besproken wordt in de bijeenkomsten confidentieel. Iedere deelnemer tekent hiervoor dan ook een geheimhoudingsverklaring.

Bijeenkomsten
Top Intervisie bestaat uit een jaarabonnement voor zes intervisie bijeenkomsten. Die vinden plaats op dinsdagochtend van 8.30 uur – 12.30 uur. De locatie is afhankelijk van de case-inbrenger. Gemiste bijeenkomsten kunnen niet worden ingehaald in een andere groep. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 24 september 2019.

Schrijf je nu in!