Doorvragen tot de kern

Home / Trainen / Doorvragen tot de kern

 

Doorvragen tot de kern

Persoonlijke Effectiviteit

Doorvragen, de juiste vragen stellen... Soms kun je na een gesprek het gevoel hebben dat je de essentie nog niet te pakken hebt. In de training Doorvragen tot de kern leer je in één dag om goede creatieve vragen te stellen. De nadruk ligt op 'doen'. Tijdens de training kun je eigen 'lastige' situaties inbrengen of  je kunt oefenen met door ons aangereikte cases. Wat het je oplevert? Heldere verwachtingen en resultaatgerichte opdrachten. Iedere dag.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 795,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 8
Startdatum

12 november 2020

Locatie Van der Hilst Communicatie
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort
Doorvragen tot de kern
Zorg voor helderheid boven alles
Je oefent in deze training verschillende vraagtechnieken om zaken volstrekt helder te krijgen, van ‘mist’ te ontdoen, precies te weten hoe de ander erin zit en wat jou te doen staat. Je leert hoe en welke vragen je kunt stellen en hoe je in het contact kunt schakelen om de gewenste helderheid te krijgen. Uiteraard leer je naast goede vragen stellen ook hoe (en vooral ook waarnaar) je kunt luisteren. Vanuit goed luisteren ontstaan de beste vragen. Je wordt je bewust van je eigen luistervaardigheden en ook hoe lastig het kan zijn om echt te luisteren. Natuurlijk ga je ook ervaren wat de functie en de kracht is van goede samenvattingen geven. Niet alleen op de inhoud, maar ook op andere aspecten. Daarmee toon jij aan een betrokken luisteraar te zijn en zul je ervaren worden als gewaardeerde en vertrouwde gesprekspartner.

Voor wie?
Je bent van harte welkom in deze training als:

• Beter de vraag achter de vraag wilt achterhalen.
• Je niet meer met vage verwachtingen en een onduidelijke opdrachten opgezadeld wilt worden.
• Met meer zekerheid aan tafel wilt zitten en als een vertrouwde gesprekspartner ervaren wilt worden.

Resultaat
Na deze training heb je geleerd hoe de belangrijkste vraagtechnieken en het schakelen daarin voor jou kunnen werken om zaken scherper in beeld te krijgen. Je hebt daarmee je stijlflexibiliteit vergroot om een nog betere aansluiting te maken met je gesprekspartners.

Incompany
Wil je samen met je collegas de training Doorvragen tot de kern volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!