Doorvragen tot de kern

Home / Trainen / Doorvragen tot de kern

 

Doorvragen tot de kern

Persoonlijke Effectiviteit, Online training

Doorvragen, de juiste vragen stellen... Soms kun je na een gesprek het gevoel hebben dat je de essentie nog niet te pakken hebt. In de training Doorvragen tot de kern leer je in één dag om goede creatieve vragen te stellen. De nadruk ligt op 'doen'. Tijdens de training kun je eigen 'lastige' situaties inbrengen of  je kunt oefenen met door ons aangereikte casuïstiek. Wat het je oplevert? Heldere verwachtingen en resultaatgerichte opdrachten. Iedere dag.

Deze eendaagse training kun je ook geheel online volgen. Bij de startdatum kun je zien of de training klassikaal of online plaatsvindt.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 795,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Prijs in 2022 € 825,-

Aantal deelnemers 8
Startdatum

2022

Online Training
28 januari 
Tijd: 09.00-17.00 uur

Training
25 maart (Utrecht)
Tijd: 09.00-17.00 uur

Training
4 oktober  (Utrecht)
Tijd: 09.00-17.00 uur

 

Locatie Aristo meeting center
Utrecht Lunetten
Doorvragen tot de kern

Hoe ga je leren?

Je kunt de training Doorvragen tot de kern in twee vormen volgen:

  1. Klassikaal: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan het groepsleren tijdens een fysieke bijeenkomst van één hele dag. Maak gebruik van de factsheet Doorvragen tot de kern klassikaal voor meer informatie.
  2. Online: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan een online-groepsbijeenkomst in een virtueel klaslokaal. Tijdens deze online trainingsbijeenkomst wisselt de trainer theorie af met interactieve werkvormen en (groeps)opdrachten. Maak gebruik van de factsheet Doorvragen tot de kern-online voor meer informatie.

Zorg voor helderheid boven alles
Je oefent in deze training verschillende vraagtechnieken om zaken volstrekt helder te krijgen, van ‘mist’ te ontdoen, precies te weten hoe de ander erin zit en wat jou te doen staat. Je leert hoe en welke vragen je kunt stellen en hoe je in het contact kunt schakelen om de gewenste helderheid te krijgen. Uiteraard leer je naast goede vragen stellen ook hoe (en vooral ook waarnaar) je kunt luisteren. Vanuit goed luisteren ontstaan de beste vragen. Je wordt je bewust van je eigen luistervaardigheden en ook hoe lastig het kan zijn om echt te luisteren. Natuurlijk ga je ook ervaren wat de functie en de kracht is van goede samenvattingen geven. Niet alleen op de inhoud, maar ook op andere aspecten. Daarmee toon jij aan een betrokken luisteraar te zijn en ben je een gewaardeerde en vertrouwde gesprekspartner.

Voor wie?
Je bent van harte welkom in deze training als:

• Je beter de vraag achter de vraag wilt achterhalen.
• Je niet meer met vage verwachtingen en onduidelijke opdrachten opgezadeld wilt worden.
• Met meer zekerheid een gesprek wilt voeren.

Resultaat
Na deze training heb je geleerd hoe de belangrijkste vraagtechnieken en het schakelen daarin voor jou kunnen werken om zaken scherper in beeld te krijgen. Je hebt daarmee je stijlflexibiliteit vergroot en je vindt nog betere aansluiting met je gesprekspartners.

Na deze training ontvang je een certificaat van deelname van Van der Hilst.

Incompany
Wil je samen met je collegas de training Doorvragen tot de kern volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Online of klassikaal? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Wil je meer informatie over deze training?

  • Download de factsheet voor de klassikale training hier.
  • Download de factsheet voor de online training hier.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!