Kort en bondig spreken

Home / Trainen / Kort en bondig spreken

 

Kort en bondig spreken

Persoonlijke Effectiviteit, Online training

Is het voeren van gesprekken met klanten en leveranciers belangrijk in je werk? Merk je dat je vaak veel aan het woord bent? Of denk je dat je je gesprekken effectiever in kunt zetten om je doel te bereiken?

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 825,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 12
Startdatum

2022

Training (Utrecht)
19 januari
Tijd: 09.00-17.00 uur

Training (Utrecht)
9 maart
Tijd: 09.00-17.00 uur

Training (Utrecht)
6 oktober
Tijd: 09.00-17.00 uur

Locatie Aristo meeting center
Utrecht Lunetten
cursus spreken in het openbaar

In de praktische training Kort en bondig spreken scherp je in één dag je vaardigheden aan. Je leert snel to the point te komen, goed contact te houden met je gesprekspartner en scherp in te spelen op non-verbale signalen. Zeg meer met minder woorden.

De werkwijze is praktisch en de nadruk ligt op doen. Door flink te oefenen krijg je ervaring. We noemen dat ervarend leren. Je verwerft zo inzichten en vaardigheden. We dagen je uit om kort en bondig te gaan spreken en antwoorden. Humor en relativering gaan hand in hand met het serieus aanleren van gesprekstechnieken. Je kunt veel meer dan je denkt!

Je werkt aan je leerdoelen door gesprekken te oefenen. We creëren oefensituaties met andere deelnemers en een trainingsacteur. Zo brengen we jou een stap verder in je leerdoelen rondom kort en bondig spreken.

Je maakt ook een voorbereidingsopdracht als onderdeel van het programma. Je ontvangt deze opdracht minimaal 2 weken voor de training. De opdracht helpt je het maximale uit de training te halen. Je werkt 2 dagdelen intensief samen met een trainer en een trainingsacteur. Beiden zijn helemaal thuis in ervarend leren: leren door te doen!

Hoe ga je leren?

Je kunt de training Kort & bondig spreken in twee vormen volgen:

Klassikaal: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan het groepsleren tijdens een fysieke bijeenkomst van één hele dag. Maak gebruik van de factsheet Kort & bondig spreken klassikaal voor meer informatie.

Online: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan een online-groepsbijeenkomst in een virtueel klaslokaal. Tijdens deze online trainingsbijeenkomst wisselt de trainer theorie af met interactieve werkvormen en (groeps)opdrachten. Tussendoor bieden offline opdrachten, naast voldoende schermpauze, de mogelijkheid om in alle rust te werken aan jouw persoonlijke leerdoelen.  Maak gebruik van de factsheet Kort & bondig spreken online voor meer informatie.

Wat kun je na deze training?

  • Je leert hoe je sneller to the point kunt komen in gesprek met de ander.
  • Je leert contact te houden met je gesprekspartner terwijl je aan het praten bent.
  • Je leert te reageren op non-verbale signalen die je van de ander krijgt.
  • Je leert uitspraken die je op praktische wijze helpen to the point te komen.
  • Je zegt meer met minder woorden. Omdat je sneller punten durft te zetten.
  • Je houdt de aandacht van je gesprekspartner gemakkelijker vast.

Voor wie?
Je bent van harte welkom in deze training als:

  • communicatieprofessional
  • marketingmedewerker
  • professional in elke functie of organisatie.

Incompany
Wil je samen met je collegas de training Kort en Bondig spreken volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!