Masterclass Communicatiestrategie

Home / Trainen / Masterclass Communicatiestrategie

 

Masterclass Communicatiestrategie

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Wil je zo veel mogelijk bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie? En daarbij aansluiten op de veranderingen in de samenleving met nieuwe vormen van organiseren en samenwerken? De Masterclass Communicatiestrategie helpt jou om effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen. Samen vertalen we de theorie naar de praktijk, toegespitst op jouw situatie. Zo behaal je snel rendement voor zowel jou als je organisatie!

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 2.795,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum

23 september 2019 (dag 1)
7 oktober (dag 2)
4 november (dag 3)
25 november (dag 4)
9 december (dag 5)

Locatie Centraal in Nederland
Masterclass communicatiestrategie

In vijf bijeenkomsten ontdek je hoe veranderingen zichtbaar worden: organisaties nemen verschillende rollen aan, opereren in netwerken (co-creatie), de scheiding tussen intern en extern vervaagt. In deze ontwikkeling verandert jouw bijdrage als communicatieprofessional ook.

Centraal staat de vraag hoe je in jouw situatie communicatie effectief kunt inzetten en inrichten. Of: hoe zorg je dat communicatie echt meerwaarde heeft voor jouw organisatie? In deze masterclass vertalen we inzichten en theorieën actief naar jouw praktijksituaties.

Wat leer je in de Masterclass Communicatiestrategie?
In deze masterclass:

  • Leer je je eigen organisatie beter te doorgronden.
  • Krijg je meer zicht op de impact van de omgeving op jouw organisatie: welke stakeholders en issues zijn relevant en hoe breng je dat in beeld?
  • Leer je meer over de verschillende netwerkvormen.
  • Ontdek je eigentijdse (online) strategieën om aan te sluiten bij de realiteit: hoe ziet een positionerings- of reputatiestrategie eruit?
  • Hoe koppel je dit aan het DNA van je eigen organisatie?
  • Werk je aan een visie/aanpak voor je eigen rol en organisatie.
  • Krijg je feedback op je aanpak van ervaren professionals.

Hoe ga je leren?
In vijf sessies gaan we stapsgewijs op zoek naar een effectieve bijdrage in jouw situatie als communicatieprofessional. In de eerste vier bijeenkomsten helpen we je jouw eigen organisatie en aanpak onder een vergrootglas te leggen. Deze sessies kun je voorbereiden met een praktische reader.

Voor een zelfgekozen actuele casus ontwikkel je in de loop van de sessies een effectieve aanpak. Daar krijg je tussentijds feedback op om vervolgstappen te kunnen zetten. In de laatste sessie presenteer je jouw visie en aanpak.

Wil je samen met je collega’s de Masterclass Communicatiestrategie volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collega’s.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Schrijf je nu in!