Masterclass communicatiestrategie

Home / Trainen / Masterclass communicatiestrategie

 

Masterclass communicatiestrategie

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Heb je het gevoel dat je beproefde communicatieaanpakken niet langer werken? Wil je beter aansluiten op de veranderende samenleving en nieuwe vormen van organiseren en samenwerken? De Masterclass Communicatiestrategie helpt jou om effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen. Samen vertalen we de theorie naar de praktijk, toegespitst op jouw situatie. Zo behaal je snel rendement voor zowel jou als je organisatie!

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 2.795,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum 24 september 2018
Locatie Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492 492
Masterclass communicatiestrategie

Als communicatieprofessional merk je dat communicatie niet langer een middel, actie, project of campagne is. Vanuit verschillende rollen werken organisaties samen met tal van andere partijen in flexibele netwerken. De scheiding tussen de binnen- en buitenwereld vervaagt, intern en extern lopen in elkaar over. Ontdek in deze vijfdaagse masterclass eigentijdse strategieën om effectief te communiceren in de specifieke context van jouw organisatie.

Wat leer je in de Masterclass Communicatiestrategie?
Door zicht te krijgen op de impact van de omgeving op jouw organisatie, begrijp je hoe stakeholders en netwerken zich verhouden tot jouw organisatie en kun je dit communicatief benutten. Je werkt direct aan een aanpak voor je eigen organisatie en ontvangt feedback van vooraanstaande communicatiestrategen.

Waarom inschrijven?
Nieuwe tijden vragen om nieuwe theorieën en handelingsrepertoire. De masterclass biedt geen klassiek aanbod, maar een nieuwe aanpak. De afgelopen paar jaar hebben we al meer dan 100 communicatieprofessionals en beleidsmedewerkers mogen opleiden. Zowel in de open inschrijving als via incompany maatwerktrajecten voor onder meer HIVOS, het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Future Communication. Dus ben je op zoek naar de communicatiestrategie die effectief bijdraagt aan de doelen van jouw organisatie? Meld je dan nu aan!

Praktische informatie
Het programma bestaat uit vijf bijeenkomsten: vier dagdelen en een slotbijeenkomst van een volledige dag in Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Tijdens de eerste vier bijeenkomsten krijg je theoretische inzichten die je helpen de context en doelen van jouw organisatie scherp te houden. Je leert effecti eve communicatiestrategieëontwikkelen om een bijdrage te kunnen leveren in jouw organisatie. Ook ontvang je iedere bijeenkomst een reader met recente theorieën en inzichten uit verschillende vakgebieden.

Voor iedere volgende bijeenkomst stuur je huiswerk in die van feedback wordt voorzien door je trainers. Je krijgt steeds handvatten aangereikt om een stap verder te zetten. Samen met medecursisten bespreek je vragen, oplossingen en ervaringen rond de huiswerkopdrachten.

Wil je samen met je collegas de Masterclass Communicatiestrategie volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Praktisch

  • Max aantal deelnemers: 15
  • Lesdagen: 5 bijeenkomsten
  • Lestijden: Bijeenkomst 1 t/m 4 15:30-20:30 uur en bijeenkomst 5 09:30-17:30 uur
  • Studieduur 28 uur
  • Zelfstudie 8 uur

Schrijf je nu in!