Masterclass Crisiscommunicatie

Home / Trainen / Masterclass Crisiscommunicatie

 

Masterclass Crisiscommunicatie

Effectieve Bedrijfscommunicatie, Online training

Deze masterclass Crisiscommunicatie is voor iedereen die weet: als er een crisis komt, moet ik aan de slag. Het programma is kort en krachtig in twee dagdelen. Je denkt na over scenario’s van crisis en hoe je je er optimaal op kunt voorbereiden. Wat werkt wel en wat niet? Wat leeft er binnen je organisatie en daarbuiten? En hoe pas je je advies daarop aan? Een expert uit het vak leert je een beproefde methode om een crisis goed te managen. Je bent er klaar voor.

Deze eendaagse masterclass kun je ook geheel online volgen. Bij de startdatum kun je zien of de de masterclass klassikaal of online plaatsvindt.

 

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 995,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Prijs voor deze training in 2022 is €1.025,-

Aantal deelnemers 12
Startdatum

2022

14 april (Utrecht)
Tijd: 09.30 - 16.30 uur

28 september (Utrecht)
Tijd: 09.30 - 16.30 uur

 

Locatie Aristo meeting center
Utrecht Lunetten
Masterclass crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie staat in de top 5 van issues waar jouw directeur buikpijn van krijgt. 80% van het kantelen van een crisis, hangt af van de manier waarop de crisiscommunicatie wordt opgepakt. Dus wanneer jij als communicatieprofessional jouw toegevoegde waarde verder wilt verhogen, zorg dan dat je weet wat je moet doen in crisistijd. Wat werkt wel en wat niet? Weet wat er leeft in de binnen- en buitenwereld die via (social)media praten – en een mening vormen - over jouw crisis. Met behulp van een omgevingsanalyse krijg je daar beter zicht op. Weet wat je moet doen met behulp van een gedegen crisiscommunicatieplan. Dit leer je onder andere in de masterclass Crisiscommunicatie.

Hoe ga je leren?

Je kunt de training Masterclass Crisiscommunicatie in twee vormen volgen:

  1. Klassikaal: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan het groepsleren tijdens een fysieke bijeenkomst van één hele dag. Maak gebruik van de factsheet Masterclass Crisiscommunicatie voor meer informatie.
  2. Online: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan een online-groepsbijeenkomst in een virtueel klaslokaal. Tijdens deze online trainingsbijeenkomst wisselt de trainer theorie af met interactieve werkvormen en (groeps)opdrachten. Maak gebruik van de factsheet Masterclass Crisiscommunicatie online voor meer informatie.

Resultaat
Na de masterclass heb je genoeg in je rugzak om concreet in je organisatie aan de slag te gaan. Je bent in staat om een crisiscommunicatieplan en een goede omgevingsanalyse te maken.

Voor wie?
Voor die communicatieprofessional die voorbereid wil zijn op een crisis.

Incompany
Wil je samen met je collegas deze Masterclass volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hier voor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!