Masterclass Crisiscommunicatie

Home / Trainen / Masterclass Crisiscommunicatie

 

Masterclass Crisiscommunicatie

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Deze masterclass Crisiscommunicatie is voor iedereen die weet: als er een crisis komt, moet ik aan de slag. Het programma is kort en krachtig in twee dagdelen. Je denkt na over scenario’s van crisis en hoe je je er optimaal op kunt voorbereiden. Wat werkt wel en wat niet? Wat leeft er binnen je organisatie en daarbuiten? En hoe pas je je advies daarop aan? Een expert uit het vak leert je een beproefde methode om een crisis goed te managen. Je bent er klaar voor.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 995,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 12
Startdatum

7 oktober 2020

4 november 2020

Locatie Van der Hilst Communicatie
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort
Masterclass crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie staat in de top 5 van issues waar jouw directeur buikpijn van krijgt. 80% van het kantelen van een crisis, hangt af van de manier waarop de crisiscommunicatie wordt opgepakt. Dus wanneer jij als communicatieprofessional jouw toegevoegde waarde verder wilt verhogen, zorg dan dat je weet wat je moet doen in crisistijd. Wat werkt wel en wat niet? Weet wat er leeft in de binnen- en buitenwereld die via (social)media praten – en een mening vormen - over jouw crisis. Met behulp van een omgevingsanalyse krijg je daar beter zicht op. Weet wat je moet doen met behulp van een gedegen crisiscommunicatieplan. Dit leer je onder andere in de masterclass Crisiscommunicatie.

Resultaat
Na de masterclass heb je genoeg in je rugzak om concreet in je organisatie aan de slag te gaan. Je bent in staat om een crisiscommunicatieplan en een goede omgevingsanalyse te maken.

Voor wie?
Voor die communicatieprofessional die voorbereid wil zijn op een crisis.

Incompany
Wil je samen met je collegas deze Masterclass volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hier voor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!