Masterclass In positie komen als strategisch adviseur

Home / Trainen / Masterclass In positie komen als strategisch adviseur

 

Masterclass In positie komen als strategisch adviseur

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Wil je beter in staat zijn om met communicatie de organisatiedoelen te bereiken? En wil je werken als een strategisch communicatieadviseur die inspireert en impact heeft?

In deze masterclass staan beide centraal! 

Je docent is bestseller-auteur Wil Michels. Hij is dagelijks actief met het ontwikkelen van strategieën voor organisaties. Zijn succesvolle workshops zijn dynamisch, inspirerend en fun.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is €895,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw. De prijs in 2022 is € 925,-

Aantal deelnemers 14
Startdatum

2021

11 november (Utrecht)
Tijd: 09:30-16:30 uur


2022

2 juni (Utrecht)
Tijd: 09:30-16:30 uur

1 december (Utrecht)
Tijd: 09:30-16:30 uur

 

Locatie Aristo meeting center
Utrecht Lunetten
Masterclass In positie komen als strategisch adviseur

Wil je beter in staat zijn om met communicatie de organisatiedoelen te bereiken? En wil je werken als een strategisch communicatieadviseur die inspireert en impact heeft?

In deze masterclass staan beide thema’s centraal. In het ochtenddeel leer je veel over strategisch denken en het maken van een eigen communicatiestrategie voor de aanpak van een specifieke vraag. Denk aan de merkstrategie, de influencerstrategie en de fanstrategie. Wil Michels traint je in een unieke aanpak. In het middagdeel leer je hoe je in positie komt (en blijft!) als strategisch adviseur en wat daarbij de valkuilen en succesfactoren zijn.

Resultaat

• Je hebt een concreet en compleet beeld van wat communicatiestrategie is.
• Je weet verschillende strategieën te combineren tot je eigen strategie.
• Je weet hoe je je niet verliest in de waan van de dag en met meer zelfvertrouwen je positie claimt als strategisch adviseur.

Voor wie?

Deze masterclass is voor professionals die hun impact als strategisch adviseur willen vergroten en een strategische, creatieve aanpak willen bedenken voor een concrete organisatievraag. Een aanpak die inspirerend en aantrekkelijk is voor de organisatie om concreet mee aan de slag te gaan.

Let op: deze masterclass is niet voor mensen die blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg zien of standaard antwoorden met ‘Ja, maar…’,

wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen en verleiden met een aansprekende, strategische aanpak.

Docent
Je docent is bestseller-auteur Wil Michels. Hij schreef de boeken Brand-ID en Communicatiestrategie en hij is dagelijks actief met het ontwikkelen van strategieën voor organisaties. Zijn succesvolle workshops zijn dynamisch, inspirerend en fun! 

Incompany
Wil je samen met je collegas deze masterclass volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hier voor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Meer weten?

Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!