Mediacontacten, persvoorlichting en woordvoering

Home / Trainen / Mediacontacten, persvoorlichting en woordvoering

 

Mediacontacten, persvoorlichting en woordvoering

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Mediacontacten, persvoorlichting en woordvoering in je takenpakket? Hoe kun je als persvoorlichter het medialandschap intensief bespelen? Hoe werken journalisten? Welke onderwerpen zijn voor jouw organisatie risicovol en kansrijk? Herken je deze vragen? Dan is deze training echt iets voor jou.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is € 1.695,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 12
Startdatum

12 en 26 maart 2020

11 en 25 juni 2020

Tijden: 09.00-17.00 uur

 

Locatie Aristo Meetings
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht
Mediacontacten, persvoorlichting en woordvoering

De training bestaat uit twee dagen. De training gaat over alle aspecten van omgaan met de media. We starten met het analyseren van nieuws en invalshoeken. Maar we gaan ook uitgebreid in op strategisch managementadvies en woordvoeringslijnen. Vanaf nu neem je een actieve rol in, tijdens het hele proces.

Resultaat
Na het volgen van deze training kun je het persbeleid van je organisatie op een hoger niveau tillen. Met je nieuwe inzichten en vaardigheden kun je je mediacontacten versterken en strategisch inzetten. Je weet je welke onderwerpen voor je organisatie kansrijk en risicovol zijn. Zo kom je tot een helder beleid.

Marjet Heins is de expert
Vaste trainer voor deze cursus is Marjet Heins. Zij heeft ontzettend veel ervaring als woordvoerder, persvoorlichter, trainer en communicatieadviseur. Meer over haar weten? Kijk dan op haar LinkedIn profiel.

Deze training is ontworpen voor media-adviseurs en persvoorlichters. Ook als omgaan met de personderdeel van je functie is, is dit programma zeer geschikt.

Incompany
Wil je samen met je collegas de training Mediacontacten, persvoorlichting en woordvoering volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

Schrijf je nu in!