Oefenlab Adviesvaardigheden

Home / Trainen / Oefenlab Adviesvaardigheden

 

Oefenlab Adviesvaardigheden

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Het Oefenlab is voor iedereen die zijn/haar adviesgespreksvaardigheden met een korte klap wil toetsen en/of verder wil aanscherpen!

In het oefenlab experimenteer je, in een dagdeel, volop met gedrag samen met een professionele trainingsacteur.

In een veilige setting oefen je gesprekken die je nu nog wat lastig vindt. Wat je precies wilt leren bepaal je zelf.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs € 425,-
Aantal deelnemers 4
Startdatum

18 juni 2020

3 november 2020

Tijden: 09.00-12.30 uur

Locatie Van der Hilst Communicatie
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort
0Q7A0909

Wat leer je?

In het Oefenlab experimenteer je volop met gedrag, samen met een professionele trainingsacteur.

In een veilige setting oefen je gesprekken die je nu nog wat lastig vindt. Wat je precies wilt leren bepaal je zelf. Je kunt op twee manieren oefenen:

  • Je kunt ontdekkend oefenen. Je brengt een situatie in en ontdekt wat al goed gaat en waar je nog aan kracht en effectiviteit kunt winnen. Je krijgt tips aan waarmee je nog een keer dezelfde situatie oefent. Zo ervaar je het verschil.
  • Je kunt ook intrainend  oefenen. Op deze manier krijg je een specifieke vaardigheid nog beter onder de knie. Je kunt daarvoor een eigen situatie inbrengen, maar je kunt je ook laten verrassen door een casus die wij je aanreiken.

Hoe leer je?
In het Oefenlab experimenteer je met gedrag. Het gaat dus vooral om doen.

Je onderzoekt samen met de trainingsacteur welk gedrag in een bepaalde situatie voor jou helpend is en welk gedrag minder effectief is. Je staat ruim 45 minuten centraal met je eigen casus. Dat betekent oefenen - tops/tips ontvangen - en nog één (of twee) keer oefenen waardoor het nieuwe gedrag beter beklijft. En natuurlijk leer je ook heel veel van de oefenmomenten van je collega-deelnemers door goed te observeren!

Na afloop van het Oefenlab ontvang je digitaal een korte praktische hand-out die betrekking heeft op jouw specifieke leervraag. Op die manier kun je alles achteraf nog eens rustig nalazen. Als je wilt kun je je eigen oefenmoment met je smartphone opnemen.

Voorafgaand aan het Oefenlab stuur je jouw leervraag en situatie naar ons op. Zo kan de trainingsacteur zich voorbereiden en snel samen met jou aan de slag.

Lees de factsheet van deze training voor een overzicht van mogelijke vaardigheden die je kunt oefenen. Download hier de factsheet.

Resultaat
Na het Oefenlab sta je bij (advies)gesprekken weer een stuk steviger in je schoenen!

Voor wie?
Merk je dat je advies niet altijd goed overkomt? Dat het ene gesprek soepeler loopt dan het andere? Wil je concrete tips voor het voeren van gesprekken en wil je graag oefenen? Of heb je een keer eerder een training/opleiding gevolgd en wil je nog een keer oefenen? Kom dan naar het Oefenlab en krijg meer impact aan tafel.

In-company en op maat
Dit Oefenlab in-company voor jouw organisatie? Of liever alleen oefenen? Dat kan natuurlijk ook. Neem voor een vrijblijvend advies/offerte contact op met ons op via: 033 450 50 00 of info@hilst.nl

 

Schrijf je nu in!