Helen Jochems
Feb 15, 2024

Ben jij ook een trouwe Van der Hilst-podcast luisteraar? Dan ben je vast helemaal gewend aan de stem van interviewer Patrick Regan. Opgelet: in deze aflevering kun je nog één keer genieten van zijn stem, want Patrick stopt na 14 afleveringen als interviewer voor onze podcast.

 
In de nieuwste aflevering "Contentcreatie als spel" wordt hij geïnterviewd door zijn opvolgster: Helen Jochems.
Helen is freelance communicatieadviseur, tekstschrijver en podcastmaker vanuit haar eigen bedrijf MbH Communicatie. Haar hart ligt bij het maakproces. Zo maakt ze de podcastseries ‘Op de bouwplaats’ en ‘Booklovers Podcast Amsterdam’. En nu voegt ze de ‘Van der Hilst-podcast’ aan dat lijstje toe. Luister je nog één keer mee naar Patrick? Hij vertelt daarin uitgebreid waarom hij contentcreatie ziet als een spel. 

Of luister de Van der Hilst-podcast via Spotify of Apple podcasts.

Helen Jochems

Inspirende nieuws & blogposts

Grote woorden in de #MeToo-discussie?

Mar 13, 2024
In reactie op maatschappelijke bewegingen zoals #MeToo doen organisaties pogingen om grensoverschrijdend gedrag en sociale veiligheid aan te pakken...
Lees verder

Essay en kennissessie Beroepstrots Betteke van Ruler

Mar 12, 2024
Betteke van Ruler schreef speciaal voor het 50-jarig jubileum van Van der Hilst een essay over beroepstrots. Betteke mist die trots namelijk wel eens..
Lees verder

Contentcreatie als spel

Feb 15, 2024
Ben jij ook een trouwe Van der Hilst-podcast luisteraar? Dan ben je vast helemaal gewend aan de stem van interviewer Patrick Regan. Opgelet: in deze..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Leuk zelfs! Nadia, Barbara, Danet en Camila beantwoorden graag jouw vragen of brengen je in contact met een collega die je verder kan helpen. Gebruik het contactformulier, mail ons op info@hilst.nl of bel 033-450 5000