Deelnemer in actie

Club Hilst... samen kom je verder!

Deelnemer in actie

Heb je een opleiding of training bij Van der Hilst gevolgd of deelgenomen aan één van onze andere ontwikkelactiviteiten? Dan maak je deel uit van Club Hilst, hét netwerk van nieuwsgierige en leergierige vakgenoten met liefde voor het communicatievak.

We zijn er namelijk niet alleen voor jou tijdens het volgen van een opleiding of training, ook daarna helpen we je graag bij de stappen die je zet in je communicatiecarrière. Club Hilst is gericht op samen blijven groeien, inspireren en uitdagen.
Benieuwd naar de eerstvolgende Club Hilst sessie waar we je graag ontmoeten? 

Naar Club Hilst sessie

Wie zijn wij?

Foto van het team van Van der Hilst

Van der Hilst bestaat uit een team vaste medewerkers en een enorm netwerk van externe adviseurs, docenten, trainers, coaches en al die duizenden communicatieprofessionals die elkaar en ons de afgelopen jaren hebben gevonden. Wat ons bindt? De liefde voor het communicatievak. Want met elkaar zorgen we ervoor dat we mensen en organisaties écht een stap verder helpen.

foto-12
5 sterren

Kwaliteit staat bij ons voorop

5 sterren

Altijd. Voor al onze opleidingen, trainingen en incompany trajecten. En ondanks dat al onze medewerkers hier scherp op zijn, zijn we er ook van overtuigd dat we dat niet alleen kunnen. Daarom voldoen we aan de certificering van Cedeo (we zijn trots op het rapportcijfer 10 dat we van hen ontvingen). We zijn ingeschreven in het register van het CRKBO en voldoen dus ook aan hun kwaliteitscode. Onze opleidingsraad bestaat uit kritische meedenkende vakspecialisten die ons adviseren over didactische vraagstukken. Het resultaat van deze kwaliteitsbewaking? Tevreden communicatieprofessionals die écht een stap maken in hun ontwikkeling door onze hulp. Op het onafhankelijke platform Springest krijgen we een opleiderscore van 8,4. Wil je spreken met een communicatieprofessional die al een training of opleiding bij ons volgde? Geen probleem. Laat het ons even weten.

Onze medewerkers

Ons team van vaste medewerkers staat klaar voor het beantwoorden van jouw vragen! 

Barbara Vermeij-van Welij

Medewerker coördinatie & organisatie

Peter Gons

Ontwikkelmanager

Simone Dorreboom

Directeur 

Lisette Kaptein

Ontwikkelmanager

Marcel Smits

Ontwikkelmanager

Danet van der Maarel

Medewerker coördinatie & organisatie

Folkert Reith

Ontwikkelmanager

Marjan Swart

Ontwikkelmanager

Camila Dorreboom-Bunschoten

Medewerker coördinatie & organisatie

Inge van Tol

Marketingcommunicatie adviseur

 

Nadia Nieuwenhuijs

Medewerker coördinatie & organisatie

    Heb jij een vraag of wil je meer weten over wat wij doen?

    Neem dan gerust contact met ons op. Leuk zelfs! Nadia, Barbara, Danet en Camila beantwoorden graag jouw vragen of brengen je in contact met een collega die je verder kan helpen. Gebruik het contactformulier, mail ons op info@hilst.nl of bel 033-450 5000