Skip to content

Praktische informatie

 • De duur van 1 coachgesprek is 2 uur aaneengesloten.
 • Je ontvangt een specifiek voorstel en een offerte voor jouw op maat gemaakte coachingstraject.
 • Coach en coachee maken samen de concrete afspraken (datum/frequentie/locatie).
 • Het aantal coachsessies is afhankelijk van de coachvraag. Uiteraard ontvang je vooraf een indicatie hoeveel sessies we adviseren.
 • Startarief coaching per sessie (gesprek) => €375,- exclusief 21% BTW en reiskosten indien van toepassing.
  Executive coachingstarief per sessie (gesprek) => €500 exclusief 21% BTW en reiskosten indien van toepassing.
  Het tarief is afhankelijk van de coachvraag en de complexiteit van het gevraagde coachingstraject.

Startdatum Locatie Opmerkingen
Datum: Locatie: Amersfoort Opmerking: Startdatum in onderling overleg Direct inschrijven
Deelnemers
Lesdagen In overleg
Tijden In overleg
Studieduur
Studiebelasting In overleg
Kosten € 375-€500 per uur * (exclusief 21% btw)
* Tarief per sessie (van 2 uur) is een indicatie en afhankelijk van aantal sessies, gekozen coach en hulpvraag. We brengen graag een offerte uit.

Over het traject

Beoordeel zelf: welke coach past het best bij jouw vraag?
Een effectieve coaching valt of staat met een goede klik met je coach. Zowel inhoudelijk als persoonlijk. Daarom: maak eerst goed kennis, voordat je beslist.

1. Bel met Van der Hilst. Wij horen graag je vraag. Welke coach past het beste bij jou? En waarom?
2. Wij zoeken de allerbeste coach voor jou. Binnen het team van Van der Hilst of in ons netwerk van partners.
3. Je ontvangt van ons een voorstel met o.a. de coach die we voorstellen en afspraken over prijs, locatie en aantal sessies.
4. Maak kennis met je coach. Vrijblijvend. Dat kan in een eerste gesprek of telefonisch. Na afloop beslis jij. Wij vinden het namelijk cruciaal dat de klik er is tussen jou en je coach. En zoeken verder voor je als die er niet is.
5. Je geeft akkoord op het voorstel en start met jouw coaching!

Aan de slag: een coachtraject voor jou op maat
Wat zijn je wensen voor de praktische invulling van de coaching? Wat past binnen jouw werk? Hoeveel tijd heb je? Hoe leer jij het best? We bepalen samen welke aanpak het beste past. Coaching werkt het beste in live gesprekken, 1-op-1 met je coach.

Direct inschrijven

Resultaat

Coachvragen
Coaching van communicatieprofessionals kan gaan over heel uiteenlopende onderwerpen. Juist bij Van der Hilst. Bel ons gerust om je vraag te bespreken. Onze ervaren en gespecialiseerde coaches denken graag met je mee.

Heb je een vraag over vakinhoud?
Je krijgt een mooie opdracht. Vakinhoudelijk super aantrekkelijk. De opdracht sluit aan bij je ambitie en je hebt het gevoel dat je door deze opdracht echt iets kunt laten zien. Maar… je loopt vast, je twijfelt, je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken. Met wie kun je hierover praten?

Over professionele effectiviteit?
Je moet iets aanpakken, er moet iets veranderen in jouw professioneel handelen. Dat vind jij zelf en dat heb je misschien ook te horen gekregen van een leidinggevende, opdrachtgever of collega. Je hebt de vakinhoudelijke kennis en je weet dat je een goede professional bent, maar op de een of andere manier komt het niet goed over en ben je onvoldoende effectief. Je wilt daar zicht op krijgen en er bewust naar handelen.

Over persoonlijke effectiviteit?
Je krijgt regelmatig te horen (rechtstreeks of via via) dat men jou wat afstandelijk of te zakelijk vindt. Je wordt niet authentiek gevonden, niet geloofwaardig, niet betrokken genoeg. Of misschien krijg je dit helemaal niet te horen, maar voel je zelf een groot verschil tussen je gedrag in een professionele setting, afgezet tegen hoe je bent als persoon. Wat levert het op als je hiermee aan de slag gaat? En hoe doe je dat eigenlijk?

Over executive coaching?
Je hebt behoefte om te reflecteren. Stil te staan bij de dingen waar je (nog) niet tevreden over bent, zaken waar je onvoldoende aan toekomt, hardop kunnen nadenken over zaken waar je van baalt. Van der Hilst biedt executive coaching aan voor managers, leidinggevenden en stratigisch adviseurs die zich willen versterken in hun rol.

Of over de volgende stap in je loopbaan?
Op een bepaald moment sta je op een kruispunt in je werkzame leven. Wat is een goede volgende stap? Zoek je een vaste baan of denk je aan een eigen bedrijf? Zit je nog wel in het goede vakgebied? Heb je weleens een serieuze professionele stip op de horizon durven zetten voor jezelf?

Direct inschrijven

Typisch Van der Hilst

 • Je coach komt rechtstreeks uit het communicatievak. Jouw werkpraktijk is voor hem of haar dan ook heel herkenbaar. Al onze coaches hebben een ruime ervaring met het begeleiden van comprofs bij hun vraag. Of het nu om inhoud of persoonlijke effectiviteit gaat.
 • Wat is er nodig voor een succesvolle coaching? Het netwerk en aanbod van Van der Hilst is groot. Combineer je coaching gerust met een training of (een deel van een) opleiding. Wij zorgen voor een goede samenhang – en met plezier!
 • Persoonlijke begeleiding zit in het DNA van Van der Hilst. Heb je na je coaching een vraag? Nu of in de toekomst? Vraag gerust om advies!

Twijfel je of coaching voor jou de juiste keuze  is? Dan is een gesprek met een van onze ontwikkeladviseurs een goed idee! We zijn bereikbaar voor advies en praktische vragen op telefoonnummer 033-450 50 00, via de e-mail info@hilst.nl of de chatfuntie.

Direct inschrijven

Een greep uit ons netwerk

Schrijf je nu in