rocket

Boost je communicatie- carrière

Stilstaan is achteruitgaan! Dat geldt zeker voor communicatieprofessionals.  Je wilt als communicatieprofessional blijven nadenken over je ambities. Een plan hebben voor jouw loopbaan.

questionmark

Wat is jouw volgende stap ?

Wat is jouw volgende stap in je loopbaan? Wat geeft nu die boost aan jouw communicatiecarrière? Is dat het aanscherpen van je vaardigheden, het bijspijkeren van je kennis, op zoek gaan naar een nieuwe werkomgeving of het volgen van coaching? Er is veel mogelijk maar hoe zorg je nu dat je de juiste keuze maakt?

compas

Praat over jouw ambities!

Hoe fijn is het als je daarover met iemand in gesprek kunt? Dat kan met één van onze ontwikkeladviseurs. Het gesprek (ca. 30 minuten) kost je niets én verplicht je tot niets. Wij vinden het oprecht leuk om je te helpen richting te geven aan je communicatiecarrière. Op die manier bouwen we met elkaar verder aan het communicatievak.

phone

Maak een afspraak met één van onze ontwikkeladviseurs

Interesse in een gesprek? Vul het contactformulier in of bel met Barbara, Camila, Danet of Nadia via 033 450 5000. Mailen kan ook via info@hilst.nl. We plannen graag een gesprek met je in met één van onze ontwikkeladviseurs.

Maak kennis met onze ontwikkeladviseurs!

Onze ontwikkeladviseurs hebben jarenlange ervaring in het trainen, coachen of opleiden van communicatieprofessionals. 

 

Maak een afspraak met de ontwikkeladviseur van jouw keuze

Interesse in een gesprek met een van onze ontwikkeladviseurs? Vul het formulier in. Laat ons in het opmerkingenveld beknopt je hulpvraag weten. We nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen met een ontwikkeladviseur.