Patrick Regan
Sep 23, 2022Hilke van Bergen is eigenaar van Flexibel Verschil, docent en mentor in de C en D opleiding bij Van der Hilst en is als strategisch adviseur actief op het snijvlak van communicatie, strategie- en organisatieontwikkeling. Ze hield zich eerder internationaal bezig met de reputatie van Ben en Jerry’s, Starbucks en een flink aantal andere organisaties en is nu vooral nationaal in de publieke sector actief. Wat draagt communicatie volgens haar bij aan reputatie? Wat is het nut van reputatiemanagement? En valt een reputatie eigenlijk wel te managen? “Je kunt heel veel beloven. Maar als je het niet waarmaakt, heeft dat alleen maar een negatief effect op je reputatie.”

Beluister de podcast met Hilke in de podcast via Apple podcasts of Spotify.

De Van der Hilst podcast verschijnt één keer per kwartaal. Je luistert en volgt onze podcasts via spotify of apple podcasts.

 

 

 

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Uitdagende communicatierol binnen en buiten de muren van de forensische zorg

Nov 29, 2022
Communicatieprofessional aan het woord: Ypie Veenstra. In haar werk heeft Ypie Veenstra samen met haar twee vaste communicatiecollega’s een niet..
Lees verder

Trainer aan het woord: Edi van Gelder

Nov 9, 2022
Edi van Gelder: ‘Juist adviseurs zouden hun gesprekspartner moeten laten praten om zo beter te kunnen adviseren. In de training adviesvaardigheden..
Lees verder

Technologie, complexiteit en vertrouwen: de toekomst van communicatie!

Nov 9, 2022
  Lisette Kaptein is Ontwikkelmanager bij Van der Hilst Communicatie. Zij heeft onder andere 15 jaar ervaring als communicatieadviseur bij de..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.