Patrick Regan
Dec 12, 2023

Goede verhalen vertellen is iets wat we als communicatieprofessionals dagelijks proberen te doen. Maar makkelijk? Dat is het zeker niet.
Theo Hendriks omschrijft zichzelf als corporate storyteller, auteur, spreker en is de oprichter van Theo Hendriks Corporate Storytelling. Hij helpt organisaties, ondernemers, merken en mensen bij het vinden van hun eigen verhaal. We gaan met hem in gesprek over de communicatieprofessional als verhalenverteller. Hoe vertel je nou een goed verhaal? En waarom is dat ook voor ons vakgebied belangrijk? En wat is het beste verhaal dat hij onlangs hoorde? Voor antwoorden op deze vragen luister de Van der Hilst Podcast aflevering met Theo Hendriks hier:

Of luister de aflevering in jouw favoriete podcastapp: Spotify of Apple.

 

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Contentcreatie als spel

Feb 15, 2024
Ben jij ook een trouwe Van der Hilst-podcast luisteraar? Dan ben je vast helemaal gewend aan de stem van interviewer Patrick Regan. Opgelet: in deze..
Lees verder

Verandercommunicatie praktische tips die je kunt toepassen in jouw werkomgeving

Feb 13, 2024
Veranderingen zijn aan de orde van de dag, of ze nu groot of klein zijn, of ze nu van binnenuit of van buitenaf komen. Heb je te maken met een..
Lees verder

Verandercommunicatie in de praktijk bij gemeente Den Haag

Jan 15, 2024
‘Inspirerend praktijkverhaal. Borre Benjamins en Leonie Otto waren beiden als strategisch communicatieadviseur betrokken bij een verandertraject bij..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Leuk zelfs! Nadia, Barbara, Danet en Camila beantwoorden graag jouw vragen of brengen je in contact met een collega die je verder kan helpen. Gebruik het contactformulier, mail ons op info@hilst.nl of bel 033-450 5000