Patrick Regan
Oct 20, 2022

Podcast: Hoe blijf je bij in het oerwoud van online communicatiemiddelen met Roosmarijn Busch

Roosmarijn Busch is mede-oprichter van Orange Otters en specialist interne communicatie. Met bijzondere interesse voor techniek verbindt zij gebruikers, techniek en inhoud. En dat specifieke stukje van interne communicatie duiken we in; we bekijken interne communicatie vanuit de gebruiker, de techniek en de inhoud. En een vraag die sowieso naar voren gaat komen: hoe blijf je bij met de techniek?

De Hilst podcast verschijnt één keer per twee maanden. De volgende editie staat in de planning voor eind november. Je luistert en volgt onze podcasts via spotify of apple podcasts.

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Geen dag is hetzelfde en mijn interesse in het vakgebied lijkt alleen maar toe te nemen

Nov 2, 2023
‘Het mooie van leren is dat het altijd nieuwe inzichten oplevert.’ Die vlieger gaat zeker op voor Erik Sloots, die na een reeks aan opleidingen zijn..
Lees verder

Waar de doelgroep is, daar moet ik zijn

Oct 9, 2023
‘Waar de doelgroep is, daar moet ik zijn’, stelt adviseur interne communicatie, Yoni Herberigs van onderwijsinstelling Yuverta. ‘Oftewel, heb het lef..
Lees verder

Welk communicatiemodel is perfect voor jouw communicatievraagstuk?

Oct 9, 2023
Lisette Kaptein deelt haar favorieten. Heldere, doelgerichte communicatiemiddelen maken die stakeholders en doelgroepen informeren, overtuigen of in..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Leuk zelfs! Nadia, Barbara, Danet en Camila beantwoorden graag jouw vragen of brengen je in contact met een collega die je verder kan helpen. Gebruik het contactformulier, mail ons op info@hilst.nl of bel 033-450 5000