Patrick Regan
Nov 4, 2021

Podcast: Interne communicatie in het hybride werken met Huib Koeleman

In de afgelopen anderhalf jaar hebben de meeste organisaties hun manier van werken compleet omgegooid.

Van de ene op de andere dag massaal thuiswerken, digitaal samenwerken en bijna geen fysiek contact meer met collega’s. Maar nu de mogelijkheid weer terugkomt om fysiek samen op een werkplek aanwezig te zijn, worstelen we allemaal met dezelfde vragen. Hoe richten we dat hybride werken in? En hoe houden we iedereen aan boord? Over deze verandering en de interne communicatie die daarbij hoort, spreekt Patrick Regan met Huib Koeleman, specialist verandercommunicatie en medeoprichter van Orange Otters, in de nieuwste aflevering van de Hilst podcast

De Hilst podcast verschijnt één keer per kwartaal. De volgende editie staat in de planning voor juni. Je luistert en volgt onze podcasts via spotify of apple podcasts.

Van-der-Hilst-Podcast-5-Huib-Koeleman_Trailer-1

 

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink

May 20, 2022
Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink Hoe werkt gedragsverandering? Wat moet de communicatieprofessional ervan weten? En..
Lees verder

Communicatiewerk bij de overheid: groot empathisch vermogen een must

May 11, 2022
'Bij iedere overheidsorganisatie is iets bijzonders te doen voor communicatieprofessionals.’ Een bevlogen verhaal van ervaringsdeskundige en..
Lees verder

Hybride werken, working apart together

Apr 13, 2022
Graag of niet, hybride werken is een van de belangrijkste ontwikkelingen in interne communicatie. Het is niet een extra thuiswerkdag, maar een andere..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.