Effectief-schrijven-gevorderd-1024x278.jpg
 

Ontwikkeladvies

Home / Ontwikkeladvies

 

Ontwikkeladvies

Icon 1 Boost_raket_diploma_Tekengebied 1-07Icon 2 Vraagteken_stap_loopbaan_Tekengebied 1-06Icon 3 Kompas_Ambitie_Peter_Tekengebied 1-11Icon 4 Telefoon_Adviseurs_BOgroep_Tekengebied 1-10

 

RaketStilstaan is achteruitgaan! Dat geldt zeker voor communicatieprofessionals. Ons vak is voortdurend in beweging. En daarom is het belangrijk dat jij, als Communicatieprofessional, blijft nadenken over waar je staat, wat je ambities zijn en hoe je die ambities wilt vormgeven.

 

VraagtekenWat is jouw volgende stap in je loopbaan? Wat geeft nu die boost aan jouw communicatiecarrière? Is dat het aanscherpen van je vaardigheden, het bijspijkeren van je kennis, op zoek gaan naar een nieuwe werkomgeving of het volgen van coaching? Er is veel mogelijk maar hoe zorg je nu dat je de juiste keuze maakt?

 

CompasHoe fijn is het als je daarover met iemand in gesprek kunt? Dat kan met één van onze ontwikkeladviseurs. Het gesprek (ca. 30 minuten) kost je niets én verplicht je tot niets. Wij vinden het oprecht leuk om je te helpen richting te geven aan je communicatiecarrière. Op die manier bouwen we met elkaar verder aan het communicatievak.

 

TelefoonInteresse in een gesprek? Bel met Barbara, Camila of Nadia via 033 450 5000 of stuur een e-mail via info@hilst.nl. Ze plannen graag een gesprek met je in met één van onze ontwikkeladviseurs.

Maak kennis met onze ontwikkeladviseurs

Icon 3 Kompas_Ambitie_Simone_Tekengebied 1-05

Simone Dorreboom

Is directeur van Van der Hilst Communicatie. Heeft daarnaast heel wat vlieguren gemaakt als communicatieprofessional bij verschillende opdrachtgevers. Maakt complexe vraagstukken graag concreet en heeft lijntjes met vakgenoten in uiteenlopende functies bij diverse organisaties. Haar drijfveer? Communicatieprofessionals stimuleren het beste uit zichzelf te halen zodat we daardoor met elkaar het vak verder helpen. Ze kan door haar uitgebreide ervaring en netwerk snel inschatten waar jij staat in je loopbaan en wat een passende volgende stap voor jou is.

 

Icon 3 Kompas_Ambitie_Marjan_Tekengebied 1-12

Marjan Swart

Coacht, traint en neemt assessments af bij Van der Hilst. Daarnaast staat ze regelmatig voor een groep als docent van thema’s als interactie, leiderschap & effectiviteit en is een betrokken mentor. Ze ontwikkelt begeleidings -en ontwikkeltrajecten voor communicatieprofessionals, teams of organisaties. Het is haar overtuiging dat het potentieel van mensen groter is dan waar ze doorgaans gebruik van maken. Haar eerste liefde was theater, wat ze al snel combineerde met het vakgebied communicatie waarin ze circa 15 jaar op leidinggevende functies heeft gewerkt. Ze heeft écht oprechte aandacht voor jouw uitdagingen. Hierdoor geeft ze jou goed zicht in welke competenties je kunt versterken en hoe je dit kunt doen om te groeien als communicatieprofessional.

Icon 3 Kompas_Ambitie_Marcel_Tekengebied 1-13

Marcel Smits

Welke bijdrage levert communicatie aan herstel van vertrouwen. Hoe wek je als bedrijf blijvend vertrouwen bij je omgeving? De rol van taal en het beheren en onderhouden van netwerken zijn daarbij onmisbaar. Daar ligt volgens Marcel bij uitstek een rol voor communicatieprofessionals. Hoe zie jij dat? Marcel gaat daarover graag het gesprek met je aan. Opdrachtgevers omschrijven hem als een goede sparring partner. Hij werkte eerder als adviseur, manager en coach bij provincies, ministeries, profit-organisaties en onderwijsinstellingen. Als onderwijssocioloog heeft hij veel affiniteit met professionalisering van ons vak. Hij zorgt ervoor dat onze opleidingen didactisch sterk onderbouwd én actueel zijn.

Icon 3 Kompas_Ambitie_Peter_Tekengebied 1-11

Peter Gons

Peter ziet communicatie als de belangrijkste succesfactor voor een betere samenwerking, betere resultaten en een betere wereld.
Na het volgen van de lerarenopleiding is hij direct aan de slag gegaan in het communicatievak. Hij heeft in zijn carrière diverse mooie rollen mogen vervullen: communicatieadviseur, marketingmanager en manager van een communicatieafdeling. Door zijn jarenlange ervaring als manager, trainer, mentor, docent, coach, assessor en moderator weet hij hoe je ‘in flow’ blijft en welke competenties en vaardigheden ertoe doen. Met rust en empathisch vermogen laat hij je inzien hoe jij je potentie als communicatieprofessional het best kunt ontwikkelen.