Drie redenen om je in te schrijven

Experts delen kennis

Ment Kuiper en Thijs Pepping zijn vakexperts op de gebieden trends, AI en toepassing van AI-tools. Thijs is co-auteur van het boek Echt Nep, over de mogelijkheden en risico’s van desinformatie en AI.
Naast het delen van hun kennis laten zij je vooral zien en ervaren wat de impact van AI is. Zowel de kansen als ook de ethische dilemma’s

Niet naar huis met lege handen

Na afloop ga je gegarandeerd met nieuwe inzichten, inspiratie en kennis naar huis die je in jouw praktijk direct kunt toepassen. 

Jij en jouw vakgenoten (en een borrel)

Van der Hilst is als competentieontwikkelaar top-of-mind bij communicatieprofessionals. Mededeelnemers komen net als jij uit het communicatievak of hebben daar belangstelling voor. 

Een groep gedreven vakgenoten waarmee je kennis maakt of die je misschien al kent uit een eerdere training of opleiding. Je wisselt ervaringen uit tijdens de sessie en afsluitende Borrel & Bite. Het is altijd gezellig en leerzaam met een groep ‘Hilsters’  bij elkaar! 

De vakexperts van deze workshop

Ment Kuiper

Ment Kuiper, Programmamanager SchaalX én trendwatcher in digital marketing & communicatie.

Jaarlijks schrijft hij het digitale trend rapport in marketing en communincatie  én werkt al meer dan 30 jaar in (digitale) marketing en in diverse communicatierollen.  Ment is spreker, trainer én programmamanager bij SchaalX. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling & opleiding van jonge marketing- en communicatieprofessionals bij SchaalX én verantwoordelijk voor het Young Digital Programma én Medior Programma van SchaalX. 
 
Hij is mentor en docent in o.a. de Van der Hilst Masterclass Digitale Communicatie.  

Thijs Pepping

Is co-auteur van het boek Echt nep: spelen met de realiteit in tijden van AI, deepfakes en de metaverse.

Thijs is Trend Analist in het domein van nieuwe technologie. In zijn werk bevraagt en analyseert hij de impact van nieuwe technologieën op het individu, op organisaties en op de samenleving. Hoe geven mensen betekenis en zingeving aan hun leven en hoe kunnen we de technologie-ontwikkelingen zo vormgeven dat we humane organisaties en samenlevingen creëren?

Sinds 2016 doet hij onderzoek bij het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti.

Lisette Kaptein

Lisette Kaptein is ontwikkelmanager bij Van der Hilst Communicatie. Ze is die nieuwsgierige communicatieprofessional die bovenop de trends en ontwikkelingen zit in het communicatievak en daardoor de goede vragen stelt aan deelnemers en sprekers.

Bij Van der Hilst kom je haar tegen als docent en mentor. Daarnaast ontwerpt en  begeleidt ze team (ontwikkel)dagen en online bijeenkomsten. Bij deze workshop is zij presentator.

Lisette is lid van het Logeion Trend team en werkte eerder o.a. als senior & strategisch adviseur bij verschillende bedrijven en overheidsorganisaties.

 

www.hilst.nl