Persoonlijke coaching

Home / Begeleiden / Persoonlijke coaching

 

Persoonlijke coaching

Coaching

Sta je op een punt in je carrière waarbij je je gaat oriënteren? Heb je vragen over je toekomstmogelijkheden in de communicatie? Ben je op zoek naar een nieuwe rol in dit vakgebied? Dan adviseren wij jou een persoonlijk coaching. Stippel je loopbaan verder met ons uit.

Het tarief voor persoonlijke coaching is € 150,- per uur, exclusief btw. Minimale duur van een sessie is 2,5 uur.

Persoonlijke coaching

De inhoud
Veel communicatieprofessionals staan voor nieuwe uitdagingen. De afdeling moet reorganiseren, functies komen te vervallen. Vaak een moment waarbij je jezelf afvraagt: wat is een geschikte volgende stap voor mij? Waar liggen mijn kernkwaliteiten? Wat wil ik nou echt? Welke kennis en vaardigheden heb ik al? Wat zou ik nog kunnen leren? Bij welk type organisatie kom ik het beste tot mijn recht? Om goed antwoord te geven op deze vragen is zowel zelfreflectie als zicht op het beroepenveld nodig. De coaches van Van der Hilst helpen je daar graag bij.

De aanpak
Onze aanpak is altijd maatwerk. We beginnen altijd met een intakegesprek. Daarin wordt helder wat jouw doelen zijn voor deze coaching en wat je coach voor je kan doen. Samen stippelen we een traject uit dat goed bij je past.

Meer weten?
Neem gerust contact op met één van onze coaches.

Bookmark-_-Tags-Icons-17-01kopie.png
1974
Opgericht
Business-Icons-02-01kopie.png
100+
Specialisten in ons netwerk
Teamwork-Icons-09-01kopie.png
1000+
Ontwikkelde programma’s en adviestrajecten
Education-Icons-04-01kopie.png
10.000+
Geprofessionaliseerde professionals, afdelingen en organisaties