Sparren

Home / Begeleiden / Sparren

 

Sparren

Individueel

Stel, je hebt een zogeheten ‘eenpitter functie’ als communicatieprofessional. Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat het fijn is om even ruggespraak te hebben met een externe vakgenoot. Sparren met een externe vakgenoot of coach die bekend is met de communicatiecontext helpt je. Zoek je een sparringpartner? Of het nu gaat om het aanscherpen van je advies, het uitwisselen van gedachten over een bepaald project of dat je graag je aanpak/strategie tegen iemand aan wilt houden, wij hebben de experts voor je. Voel je je onzeker over een situatie, een specifieke opdracht of bepaald gedrag van personen op je werk? Ook hierover kun je in vertrouwen met ons praten tijdens een kort telefonisch moment.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hem hier!

Prijs € 50 per half uur telefonisch overleg
Aantal deelnemers Individueel
Startdatum Op afspraak
Locatie Telefonisch
sparren
Neutrale blik
Sparren met een externe vakgenoot helpt je. Sparren met iemand uit je eigen organisatie kan lastig zijn. Die heeft misschien een eigen belang ten opzichte van een advies of project. En vaak ontbreekt ook gewoon de tijd, er is altijd wel een spoedklus die aandacht vraagt.

Je leidinggevende om advies vragen is vaak een drempel, je wilt niet de indruk wekken dat je niet zelfstandig tot een visie of advies kunt komen. Van der Hilst Communicatie biedt je verschillende professionals om mee te sparren. Dat kunnen onze eigen senior adviseurs zijn of mensen uit ons directe netwerk.


Contact
Bel ons, of stuur een bericht via het formulier onderaan de pagina. Wij zorgen voor een match!