Vaardigheids-APK

Home / Begeleiden / Vaardigheids-APK

 

Vaardigheids-APK

Individueel

Het blijven aanscherpen van je vaardigheden, het doorontwikkelen van vaardigheden als je rol of de context verandert, het aanleren van nieuwe vaardigheden omdat je je impact wilt versterken… Dat kan allemaal met behulp van een vaardigheids-APK.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet 

Wil je direct aan de slag met de vaardigheids-APK? Maak nu een afspraak!

Prijs € 750 (exclusief btw) voor 1 sessie
Aantal deelnemers Individueel
Startdatum In overleg
Locatie De Atoomclub
vaardigheids-apk

In het kader van leven-lang-leren zet Van der Hilst Communicatie niet alleen in op kennis maar ook op vaardigheden.

Wat ga je doen tijdens een vaardigheids-APK?
Als je een vaardigheids-APK aanvraagt wordt er een sessie van circa 3 uur voor je ingepland. Je gaat 1 op 1 met een trainingsacteur aan de slag gaat. Je levert daarbij zelf situatie-schetsen aan (mondeling ter plekke of schriftelijk voorafgaand aan de sessie) van een voor jou lastig gesprek. Zo’n situatieschets geeft een beeld van een setting waarbij de vaardigheid die jij wilt onderzoeken/trainen centraal staat. Vanuit zo’n situatieschets kan de trainingsacteur door middel van simulatie ‘het gedrag van de ander’ neerzetten zodat jij goed kunt oefenen met de vaardigheid waarin je wilt
ontwikkelen. Naast eenmalige sessies bieden we bij dit ontwikkel product de mogelijkheid van een strippenkaart aan. Want wellicht krijg je de smaak te pakken of zijn er meerdere vaardigheden waar je graag op wilt doorontwikkelen op deze intensieve, actieve manier. 


Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033-450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl.