Patrick Regan
May 20, 2022

Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink

Hoe werkt gedragsverandering? Wat moet de communicatieprofessional ervan weten? En waarom gaat het juist om de hele kleine, praktische ‘duwtjes’? Liza Luesink is eigenaar van bureau Duwtje en geeft samen met haar collega’s les in de Van der Hilst c-opleiding. “Iedereen heeft zijn eigen motivatie om iets te doen.

 

De Van der Hilst podcast verschijnt één keer per kwartaal. Je luistert en volgt onze podcasts via spotify of apple podcasts.

 

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Hilke van Bergen over reputatie én corporate communicatie

Sep 23, 2022
Hilke van Bergen is eigenaar van Flexibel Verschil, docent en mentor in de C en D opleiding bij Van der Hilst en is als strategisch adviseur actief..
Lees verder

Eventmanager aan het woord

Sep 12, 2022
‘Communicatieprofessionals die events niet als vast onderdeel van hun communicatiestrategie inzetten, inspireer ik graag om te laten zien wat de..
Lees verder

Communicatie Herfstretraite

Sep 5, 2022
Ben je na de zomer al weer volop in de hectiek van het werk terecht gekomen? Misschien wil je jezelf dan alvast een fijn vooruitzicht geven op wat..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.