Van der Hilst Communicatie
Oct 31, 2018

Deze week start Madelon Aarnink als mentor van de opleiding Junior Communicatieprofessional (B) bij Van der Hilst. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het communicatievak in diverse rollen en functies is zij een aanwinst voor van der Hilst en onze deelnemers.

….ze krijgt energie van complexe omgevingen en ingewikkelde uitdagingen

...haar specialisme: interne communicatie en verandercommunicatie

…gek op nieuwe ontwikkelingen in het communicatievak 

In het dagelijks leven

Werkt Madelon Aarnink als zelfstandige en begeleidt ze (onder andere) organisaties die middenin de transformatie naar agile werken zitten. Ze gelooft niet alleen dat je jezelf een leven lang kunt blijven ontwikkelen, ze brengt dit ook in de praktijk. Afgelopen jaar volgde ze een pittige coachingsopleiding en voor komend jaar heeft ze alweer een nieuwe opleiding in de planning.

Ze woont samen met man, 2 dochters, hond en poes in Amersfoort.

Als het even kan, naast haar werkzaamheden en gezin, maakt ze tijd voor koken, reizen en lezen. Maar kijken naar hele foute tv programma's biedt ook ontspanning voor Madelon. 

 

 

 

 

 

 

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Grote woorden in de #MeToo-discussie?

Mar 13, 2024
In reactie op maatschappelijke bewegingen zoals #MeToo doen organisaties pogingen om grensoverschrijdend gedrag en sociale veiligheid aan te pakken...
Lees verder

Essay en kennissessie Beroepstrots Betteke van Ruler

Mar 12, 2024
Betteke van Ruler schreef speciaal voor het 50-jarig jubileum van Van der Hilst een essay over beroepstrots. Betteke mist die trots namelijk wel eens..
Lees verder

Contentcreatie als spel

Feb 15, 2024
Ben jij ook een trouwe Van der Hilst-podcast luisteraar? Dan ben je vast helemaal gewend aan de stem van interviewer Patrick Regan. Opgelet: in deze..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.