Van der Hilst Communicatie
Oct 31, 2018

Deze week start Madelon Aarnink als mentor van de opleiding Junior Communicatieprofessional (B) bij Van der Hilst. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het communicatievak in diverse rollen en functies is zij een aanwinst voor van der Hilst en onze deelnemers.

….ze krijgt energie van complexe omgevingen en ingewikkelde uitdagingen

...haar specialisme: interne communicatie en verandercommunicatie

…gek op nieuwe ontwikkelingen in het communicatievak 

In het dagelijks leven

Werkt Madelon Aarnink als zelfstandige en begeleidt ze (onder andere) organisaties die middenin de transformatie naar agile werken zitten. Ze gelooft niet alleen dat je jezelf een leven lang kunt blijven ontwikkelen, ze brengt dit ook in de praktijk. Afgelopen jaar volgde ze een pittige coachingsopleiding en voor komend jaar heeft ze alweer een nieuwe opleiding in de planning.

Ze woont samen met man, 2 dochters, hond en poes in Amersfoort.

Als het even kan, naast haar werkzaamheden en gezin, maakt ze tijd voor koken, reizen en lezen. Maar kijken naar hele foute tv programma's biedt ook ontspanning voor Madelon. 

 

 

 

 

 

 

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Uitdagende communicatierol binnen en buiten de muren van de forensische zorg

Nov 29, 2022
Communicatieprofessional aan het woord: Ypie Veenstra. In haar werk heeft Ypie Veenstra samen met haar twee vaste communicatiecollega’s een niet..
Lees verder

Trainer aan het woord: Edi van Gelder

Nov 9, 2022
Edi van Gelder: ‘Juist adviseurs zouden hun gesprekspartner moeten laten praten om zo beter te kunnen adviseren. In de training adviesvaardigheden..
Lees verder

Technologie, complexiteit en vertrouwen: de toekomst van communicatie!

Nov 9, 2022
  Lisette Kaptein is Ontwikkelmanager bij Van der Hilst Communicatie. Zij heeft onder andere 15 jaar ervaring als communicatieadviseur bij de..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.