Van der Hilst Communicatie
Oct 31, 2018

Deze week start Madelon Aarnink als mentor van de opleiding Junior Communicatieprofessional (B) bij Van der Hilst. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het communicatievak in diverse rollen en functies is zij een aanwinst voor van der Hilst en onze deelnemers.

….ze krijgt energie van complexe omgevingen en ingewikkelde uitdagingen

...haar specialisme: interne communicatie en verandercommunicatie

…gek op nieuwe ontwikkelingen in het communicatievak 

In het dagelijks leven

Werkt Madelon Aarnink als zelfstandige en begeleidt ze (onder andere) organisaties die middenin de transformatie naar agile werken zitten. Ze gelooft niet alleen dat je jezelf een leven lang kunt blijven ontwikkelen, ze brengt dit ook in de praktijk. Afgelopen jaar volgde ze een pittige coachingsopleiding en voor komend jaar heeft ze alweer een nieuwe opleiding in de planning.

Ze woont samen met man, 2 dochters, hond en poes in Amersfoort.

Als het even kan, naast haar werkzaamheden en gezin, maakt ze tijd voor koken, reizen en lezen. Maar kijken naar hele foute tv programma's biedt ook ontspanning voor Madelon. 

 

 

 

 

 

 

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Mark van Vuuren: Stel een vraag

Mar 22, 2023
Waar begon communicatie voor wetenschapper en docent Mark van Vuuren? Welke 3 geeltjes moet jij volgens hem naast je computerscherm hebben hangen?..
Lees verder

Interne communicatie: we delen onze inspiratiebronnen

Mar 7, 2023
Interne communicatie krijgt bij steeds meer bedrijven aandacht. Zowel in het publiek domein als bij profit organisaties worden middelen, budget en..
Lees verder

Historisch besef, het clubgevoel en de invloed van aanpalende vakgebieden

Feb 7, 2023
Ontwikkelmanager Folkert Reith deelt zijn bevindingen na een paar maanden werken bij Van der Hilst Communicatie: ‘In deze functie en bij deze..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.