Van der Hilst Communicatie
Sep 7, 2020

Leuk nieuws! Vanaf nu delen we elk kwartaal ook kennis met je via onze Van der Hilst Podcast. Patrick Regan interviewt hiervoor vakgenoten uit de communicatiewereld.

In deze eerste editie spreekt Patrick Regan Wil Michels over uiteenlopende zaken die hij waarneemt in ons communicatievakgebied. Wat is er voor hem zo mooi aan communicatie? Hoe krijgt hij het voor elkaar zoveel (hand)boeken te schrijven?  

 

De Van der Hilst podcast luister je in jouw favoriete podcastapp: Spotify of Apple

Wil Michels is communicatiedocent, spreker en schrijver van een aantal standaardwerken in communicatie, zoals het Communicatie handboek en het boek Communicatiestrategie. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek Fanstrategie. En voor de 100e B-opleiding bij Van der Hilst is hij erementor. 

Patrick Regan ken je misschien van de podcasts 'Mijn missie' van de Koninklijke Landmacht, als oud-deelnemer van onze opleiding Senior Communicatieprofessional (Van der Hilst C) of als finalist van de Logeion verkiezing Communicatietalent van het jaar.

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Trainer aan het woord Chris Mulder

Sep 14, 2023
‘Ik zie veel communicatieprofessionals hun stinkende best doen om beslagen ten ijs te komen met een kundig advies, terwijl ze overruled worden door..
Lees verder

Regie houden op een crisis: voor, tijdens en na

Jul 25, 2023
Met 100% zekerheid een crisis voorkomen, dat kan niemand. Wel is het handig dat je in de rol van communicatieadviseur inzicht hebt in..
Lees verder

Laat je niet tegenhouden, jaag je dromen na

Jul 11, 2023
‘Ik ben trots op waar ik nu in mijn loopbaan sta. Door in mezelf te geloven en mij niet af te laten leiden door de meningen van anderen kon ik echt..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.