Van der Hilst Communicatie
Sep 7, 2020

Leuk nieuws! Vanaf nu delen we elk kwartaal ook kennis met je via onze Van der Hilst Podcast. Patrick Regan interviewt hiervoor vakgenoten uit de communicatiewereld.

In deze eerste editie spreekt Patrick Regan Wil Michels over uiteenlopende zaken die hij waarneemt in ons communicatievakgebied. Wat is er voor hem zo mooi aan communicatie? Hoe krijgt hij het voor elkaar zoveel (hand)boeken te schrijven?  

De Van der Hilst podcast luister je in jouw favoriete podcastapp: Spotify of Apple

Luister hier de trailer:

HubSpot Video

Wil Michels is communicatiedocent, spreker en schrijver van een aantal standaardwerken in communicatie, zoals het Communicatie handboek en het boek Communicatiestrategie. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe boek Fanstrategie. En voor de 100e B-opleiding bij Van der Hilst is hij erementor. 

Patrick Regan ken je misschien van de podcasts 'Mijn missie' van de Koninklijke Landmacht, als oud-deelnemer van onze opleiding Senior Communicatieprofessional (Van der Hilst C) of als finalist van de Logeion verkiezing Communicatietalent van het jaar.

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Regie nemen over je loopbaan

Jul 27, 2022
Communicatieprofessional aan het woord: Anna van Mierlo Anna van Mierlo heeft na de A-opleiding van Van der Hilst Communicatie ondertussen ook de..
Lees verder

Veranderkundige aan het woord - Kilian Bennebroek Gravenhorst

Jul 5, 2022
‘Organisatieverandering, als senior communicatieprofessional ontkom je er niet aan’ Docent - Kilian Bennebroek Gravenhorst
Lees verder

Vijf eigenschappen voor de communicatieprofessional van nu

Jun 7, 2022
Wanneer heb jij voor het laatst écht nagedacht over de toekomst van jouw rol, jouw positie en ons mooie communicatievak? En wat maakt eigenlijk dat..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.