Masterclass Bouwen van een message house

Home / Trainen / Masterclass Bouwen van een message house

 

Masterclass Bouwen van een message house

Effectieve Bedrijfscommunicatie, Online training

Samen met anderen communiceer je over een gedeeld onderwerp. Het is dan een uitdaging om de rode draad in de communicatie vast te houden. Een message house biedt dan gezamenlijke houvast en ruimte voor eigen inkleuring.

Maar wat is dat nu precies een message house? Hoe bouw je een message house en wat zijn de valkuilen en dilemma's? Dat ga je leren en ervaren in de praktische Masterclass Bouwen van een message house.

Deze  masterclass (2 dagdelen) kun je ook geheel online volgen. Bij de startdatum kun je zien of de training klassikaal of online plaatsvindt.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs
Aantal deelnemers
Startdatum

Deze Masterclass wordt alleen in een in-company variant aangeboden.

Heb je interesse in een op maat gemaakt programma? Bel of mail ons!

Locatie
Message house eenduidig communiceren

Waar de traditionele kernboodschap stopt, gaat het message house verder. Door een hoofdboodschap verder uit te diepen in ondersteunende boodschappen en door het geheel te onderbouwen met concrete bewijslast, wordt een verhaal krachtiger en relevanter. Wanneer verschillende partijen vanuit hun eigen perspectief over hetzelfde onderwerp communiceren, biedt een message house gezamenlijke houvast én ruimte voor eigen inkleuring.

Wat ga je leren

Na de training:
• Weet je precies wat een message house is;
• Heb je geoefend met het bouwen, toepassen en actueel houden van een message house en heb je de valkuilen en dilemma’s ervaren die daarbij komen kijken;
• Heb je gereflecteerd op uiteenlopende voorbeelden van message houses van andere organisaties.

Hoe ga je leren?

Je kunt de training Bouwen van een message house in twee vormen volgen:

  1. Klassikaal: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan het groepsleren tijdens een fysieke bijeenkomst van één hele dag. 
  2. Online: Leervorm waarbij je thuis materialen bestudeert, individuele opdrachten voorbereidt en deelneemt aan een online-groepsbijeenkomst in een virtueel klaslokaal. Tijdens deze online trainingsbijeenkomst wisselt de trainer theorie af met interactieve werkvormen en (groeps)opdrachten. 

Maak gebruik van de factsheet Bouwen van een message house voor meer informatie.

Schrijf je nu in!