Tanja Jans
Jan 7, 2020

Bij veel organisaties is het helemaal hot: het inrichten van een Newsroom. Dat uit zich meestal in een wand vol schermen waarop het nieuws binnenloopt en mensen van de communicatieafdeling en social media die ervoor zitten. Maar het is meer dan dat: het is een nieuwe manier van werken die ook zorgt voor organisatieverandering en de inrichting van je contentorganisatie.


Waar moet je aan denken bij het inrichten van een Newsroom en wat zijn de valkuilen? En wat zijn de voordelen? Tanja Jans ontwierp een handige checklist!

 

Newsroom_infographic (2)

 

Tanja Jans is als zelfstandig communicatieprofessional gespecialiseerd in het uitdenken, implementeren en uitvoeren van online communicatiestrategieën.
Ze is docent in het Top College Online Strategie en Implementatie
Daarnaast is ze als trainer betrokken bij in-company trainingen rondom crisiscommunicatie en social media.

Tanja Jans

Inspirende nieuws & blogposts

Communicatiedoelen behalen dankzij bewustzijnsontwikkeling

May 15, 2023
  Trainer aan het woord: Nynke Sikkema Leiderschap, coaching, communicatie en persoonlijke ontwikkeling zijn onderwerpen waarvan het hart van Nynke..
Lees verder

Ik kijk vol verwondering naar ons snel ontwikkelende vak en mijn werk

Apr 5, 2023
Communicatieprofessional aan het woord: Graciela de Windt Dankzij de geleerde lessen tijdens de D-opleiding, over zichzelf én het vak, merkt senior..
Lees verder

Ik stop ermee!

Apr 5, 2023
  Klamme handen bij verzenden nieuwsbrief Grappig genoeg maak ik lastige strategische beslissingen zonder daarvan wakker te liggen. Daarentegen sliep..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.