Patrick Regan
Jan 13, 2022

Podcast: Ment Kuiper van Hyperpersonalisatie tot Inclusieve organisaties...De digitale trends voor het communicatievak in 2022.

Welke digitale trends zien we in 2022? En hoe ziet het vak, en de communicatieprofessional er in 2050 uit? Ment Kuiper is manager programma’s en trainingen bij SchaalX, levert zijn inzichten in het trendteam van Logeion, en is de man achter het jaarlijkse ‘digital insights trenddocument’. We spreken Ment over de trends in het digitale landschap, de rol van digitale media in communicatie, en vragen hem hoe belangrijk die trends nou eigenlijk zijn. “Ik probeer heel praktisch zaken te combineren. Als ik A zie, en ik zie B, dan verwacht ik dat C gaat gebeuren.”

20211210_Van-der-Hilst-6_Ment-Kuiper_Trailer

De Van der Hilst podcast verschijnt één keer per kwartaal. Je luistert en volgt onze podcasts via spotify of apple podcasts.

 

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink

May 20, 2022
Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink Hoe werkt gedragsverandering? Wat moet de communicatieprofessional ervan weten? En..
Lees verder

Communicatiewerk bij de overheid: groot empathisch vermogen een must

May 11, 2022
'Bij iedere overheidsorganisatie is iets bijzonders te doen voor communicatieprofessionals.’ Een bevlogen verhaal van ervaringsdeskundige en..
Lees verder

Hybride werken, working apart together

Apr 13, 2022
Graag of niet, hybride werken is een van de belangrijkste ontwikkelingen in interne communicatie. Het is niet een extra thuiswerkdag, maar een andere..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.