Skip to content

Praktische informatie

De  training De Communicatiestrateeg bestaat uit 4 trainingsdagen verdeelt over 2 aaneengesloten blokken.

Startdatum Trainers Locatie Opmerkingen
Datum: 5 oktober 2023 Trainer: Nynke Sikkema Locatie: Utrecht Opmerking: Direct inschrijven
Deelnemers 8
Lesdagen 4 trainingsdagen
Tijden 10.00 uur - 20.00 uur (dag 1 & 3)/ 09.00 uur - 17.00 uur (dag 2 & 4)
Studieduur 4 dagen
Studiebelasting n.v.t.
Kosten € 3.695,- *
* Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Programma

Hoe leer je dit?
Vooral door veel te doen. Trainen is ervaringsgericht leren. Wij zorgen voor inspiratie en casuïstiek vanuit achterliggende theorie, filosofie, concrete voorbeelden en modellen.

Je gaat onderzoeken hoe ‘het werkt’ bij jou. En hoe je dingen anders kunt doen waardoor er een andere outcome is (= effect/opbrengst).

We werken vanuit de keten: situatie–gedachten–gevoel–gedrag en onderzoeken de beïnvloedingsruimte en mogelijke interventies bij de verschillende stappen van deze keten. Werkvormen die worden ingezet zijn o.a. simulatie, opstellingen, (eigen) casuïstiek, trainingsacteurs, beeld- en geluidsopname en spiegels. Elke oefening wordt nabesproken. Er is ruimte en tijd voor persoonlijke invulling, reflectie, (360%) feedback en herhaling.

En uiteraard leer je enorm van je collega deelnemers!

Direct inschrijven

Resultaat

Na dit trainingsprogramma

  • Ken je je (professionele) zelf veel beter en heb je geleerd hoe je jouw kwaliteiten en impact effectief kunt inzetten d.m.v. bewuste keuze en vaardigheden;
  • Heb je meer omgevingsbewustzijn en algehele sensitiviteit ontwikkeld, zodat je stevig en zelfsturend blijft in situaties waarin macht, politiek, conflict of weerstand een cruciale factor is.
Na deze training ontvang je een Van der Hilst Certificaat van Deelname.

Direct inschrijven

Typisch Van der Hilst

  • Je volgt deze training in een Van der Hilst groep. Dat betekent dat je omringd bent door communicatieprofs.
  • Persoonlijke begeleiding zit in het DNA van Van der Hilst. Heb je na het volgen van de training nog een vraag? Vraag gerust om advies!

Twijfel je of deze training de juiste keuze voor je is of weet je niet zeker of je toelaatbaar bent? Dan is een gesprek met een van onze ontwikkeladviseurs een goed idee! We zijn bereikbaar voor advies en praktische vragen op telefoonnummer 033-450 50 00, via de e-mail info@hilst.nl of de chatfuntie.

Direct inschrijven

Schrijf je nu in