Senior Communicatieprofessional C

Home / Opleiden / Senior Communicatieprofessional C

 

Senior Communicatie-
professional C
Cedeo erkend

Hoe maak je met communicatie je organisatie succesvol? Dat is toch wat het management van jou wil weten? Je wilt directie, management, collega’s en stakeholders enthousiast maken voor jouw strategie en oplossingen. Deze opleiding leert je dat. Je traint je analytisch vermogen, je strategisch inzicht en je werkt aan je professionele stevigheid.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 5.895,-

Dit is exclusief de kosten voor je boeken. Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 15
Startdatum

20 mei 2021 (Amsterdam)

16 september (Utrecht)

5 oktober (Amsterdam)

4 november (Utrecht)

Locatie Aristo meeting center
Utrecht Lunetten of Amsterdam
Senior Communicatieprofessional C

Veel leren in korte tijd
In een half jaar tijd ga je in een groep van maximaal 15 cursisten intensief aan de slag. Steengoede docenten en trainers uit de praktijk delen hun kennis en ervaring. Zij dagen je uit om uit je comfort zone’ te komen en geven je persoonlijk feedback. Je oefent veel en vaak. Daarnaast werk je aan jouw eigen persoonlijk beroepsprofiel. Dit zorgt ervoor dat je na dit intensieve leertraject nog beter weet wie je bent. Want als je dat weet, dan ben je ook een betere senior communicatieprofessional. Tijdens de opleiding word je begeleid door een mentor en onderhoud je intensief contact met je medecursisten in een intervisiegroepje.

Jij als persoon staat bij ons voorop:

  • Omdat docenten en trainers, intensief met je aan de slag gaan en je persoonlijk feedback geven. Ze geven je de ruimte om je eigen casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding en kun je het geleerde een dag later meteen weer meenemen naar je dagelijkse praktijk.

  • Omdat je een mentor krijgt van Van der Hilst, die jou bij de start, halverwege én aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling.

  • Omdat de vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.

Wat kun je verwachten in de C opleiding?
De opleiding bestaat uit elf bijeenkomsten (23 dagdelen). De opleiding vindt plaats in of rondom Utrecht of Amsterdam. De praktijkdocent maakt er samen met jou en de rest van de groep een inspirerende en inhoudelijke dag van. De lesbijeenkomsten zijn geen bijeenkomsten waar je gaat zitten en alleen mag luisteren: je gaat tijdens de lessen vooral zelf aan de slag! Je doet oefeningen en maakt opdrachten, samen en alleen, en als je voldoende studiepunten hebt behaald, krijg je een diploma. Lees meer over het volledige programma in de download.

Het centrale thema in de opleiding is strategisch adviseren. Wat betekent dat? Wat moet je daarvoor kennen en kunnen? En welke professionele attitude past bij een strategische adviseur?
Bij strategisch adviseren ben je permanent bezig met de vraag: Hoe en met wie onderhouden wij in- en externe contacten vanuit onze organisatie en waarom? Wat is de aard van die contacten? Wat is de inhoud van die contacten en welke middelen en kanalen zetten wij daarvoor in?

Onderwerpen van de opleiding
Bijeenkomst 1 Corporate communicatie
Bijeenkomst 2 Analyse en monitoring
Bijeenkomst 3 Strategie en creativiteit
Bijeenkomst 4 Taal en gedrag
Bijeenkomst 5 Strategisch adviseren
Bijeenkomst 6 Interne communicatie
Bijeenkomst 7 De communicerende overheid en burger
Bijeenkomst 8 Merk-, positionerings- én interactiestrategieën
Bijeenkomst 9 Crisiscommunicatie - failing to prepare, is preparing to fail
Bijeenkomst 10 Social Media en contentstrategie
Bijeenkomst 11 Livecase – afronding opleiding

Praktisch

  • Max. 15 deelnemers
  • Lesdagen: dinsdag, donderdag of vrijdag
  • Tijden: 13.30-19.30 uur (uitzondering is bijeenkomst 5 deze dag start om 10:00) 
  • Studieduur: 6 maanden
  • Zelfstudie: 8-12 uur per week

Annulering
Bij afmelding op of na de start van de opleiding is het gehele bedrag van de opleiding verschuldigd. Als start van een opleiding hanteren wij de datum van het startgesprek. Wanneer dit gesprek nog niet is ingepland, geldt op het moment van annuleren, de eerste lesbijeenkomst als start van de opleiding. Lees er meer over in onze leveringsvoorwaarden

Jij staat bij ons voorop!

Onze docenten en trainers gaan intensief met je aan de slag. Ze geven je voortdurend persoonlijk feedback. Ze geven je de ruimte om je casuïstiek in te brengen. Zo neem je je dagelijkse praktijk mee in de opleiding. En neem je het geleerde een dag later weer mee terug naar je werk. Je krijgt van ons een mentor, die jou bij de start, halverwege en aan het einde van de opleiding begeleidt in jouw persoonlijke beroepsontwikkeling. De vragen die bij jou leven zijn herkenbaar voor jouw mede-cursisten. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.
INTENSIEF_Education-Icons-15-01.png

Intensief
PERSOONLIJK_Teamwork-Icons-16-01.png

Persoonlijk
STATE OF THE ART_Education-Icons-12-01.png

State of the art

Schrijf je nu in!