Leergang: Professioneel Adviseren

Home / Trainen / Leergang: Professioneel Adviseren

 

Leergang: Professioneel Adviseren

Overig

Als communicatieadviseur werk je in een prachtig vakgebied, dat zich niet zo makkelijk in vakjes laat indelen. Dat is ook de charme van ons vak. Het biedt je ruimte voor eigen ideeën, acties en creaties. De keerzijde? Allerlei uiteenlopende klantverwachtingen ten aanzien van het vak en de rol van jou als communicatieprofessional. Dit maakt dat het soms een flinke uitdaging is om stevig in je schoenen te blijven staan en effectief te adviseren.

Na afronding van de leergang Professioneel adviseren heb je alle tools in handen om met meer impact en meer zelfvertrouwen je adviesrol te vervullen.

De drie blokken van telkens twee aaneengesloten dagen kent een grote variatie aan uitdagende en interactieve werkvormen .

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze opleiding is € 3.975,-

Onze trainingen en opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Aantal deelnemers 10
Startdatum

2022

Leergang voorjaar
12 & 13 mei (dag 1 en 2)
3 juni (dag 3)
10 juni (dag 4)
17 juni (dag 5)
24 juni (dag 6)

Tijden: 
09.00-16.30 uur.

Leergang najaar
3 & 4 november (dag 1 en 2)
25 november (dag 3)
2 december (dag 4)
9 december (dag 5)
16 december (dag 6)

Tijden:
09.00-16.30 uur.

 

 

Locatie Aristo meeting Center Amsterdam
leergang Professioneel adviseren

Wat ga je leren?
In de leergang ontdek je de onlosmakelijke samenhang tussen verschillende - op elkaar inwerkende – krachtenvelden en hoe jij je daarin kunt ontwikkelen tot dé adviseur met impact:

  • Je rolopvatting;
  • De wereld van je klant;
  • Jouw unieke persoonlijkheid.

Je leert hoe bovengenoemde factoren in samenhang van invloed zijn op jouw effectiviteit. En waar je aan effectiviteit kunt winnen door nieuwe inzichten toe te laten en extra vaardigheden te ontwikkelen.  

Opzet
De leergang omvat drie blokken van telkens twee aaneengesloten dagen en kent een grote variatie aan uitdagende en interactieve werkvormen. Je profiteert steeds van een tussenliggende periode van een paar weken. Die periode geeft je gelegenheid voor verdieping en ruimte om het geleerde toe te passen in je werksituatie.

In het factsheet van deze opleiding lees je de gedetailleerde opzet per blok. Download hier de factsheet,

Resultaat
Na afronding van de leergang heb je alle tools in handen om met meer impact en meer zelfvertrouwen je adviesrol te vervullen. Je hebt je persoonlijk leiderschap vergroot om effectief te zijn in verschillende adviessituaties, ook als het spannend wordt. Je hebt geleerd hoe je jezelf blijvend vooruit helpt.

Voor wie?
Je bent een communicatieprofessional met minimaal een HBO-diploma Communicatie of een afgeronde C-opleiding (Beroepsniveau 4 conform de beroepsniveauprofielen van Logeion, de beroepsvereniging voor communicatie). Je wilt in je adviesgesprekken steviger in je schoenen staan en gaat een flinke dosis zelfreflectie niet uit de weg.

Meer opties
Interesse in de leergang als een maatwerk in-company voor jouw organisatie? Of behoefte aan een individuele coaching om met meer impact te kunnen adviseren? Ook dat kan! 

Neem voor een vrijblijvend advies contact op met ons op via: (033) 450 50 00 of info@hilst.nl

Schrijf je nu in!