Insta love

Home / Blog / Insta love

 

Insta love

blog Souad El Mocaddem

Instagram hét kanaal om beleving toe te voegen aan je communicatie!
Naast mijn “suffe, maar mega leuke” kantoorbaan als Adviseur Information and Risk management (hele mond vol, I know) heb ik ook een creatieve kant te ontplooien. Althans dat eist mijn natuur van mij. Een manier waarop ik dat doe is door het beheren van mijn Instagram account (inmiddels ruim 8000 volgers).

Ik maak foto’s en filmpjes en plaats die in mijn ‘feed’. In ons vak ook wel content genoemd. Ik haal inspiratie voor deze content uit details, maar ook uit contrasten. Ik houd ervan om kleurenstijlen neer te zetten en mensen mee te nemen in mijn bubbel van fashion en leopardprint. Werk met een vleugje humor.

Signatures
De kunst met instagram is om iets “eigen” te maken. Ik heb dat met fotografie, insta_account_le_semleopardprint, roze en turbans. Ook wel signatures genoemd. Zo krijg ik berichten binnen van volgers die een bepaalde signature van mij hebben gezien. Een manier om te laten weten dat ze aan me denken of dat mijn stijl hen aanspreekt. 

Nice to know about Instagram!
Instagram, ook wel ‘insta’ genoemd, is één van de meest gebruikte social media platformen. 400 miljoen wereldwijde gebruikers die 80 miljoen foto’s per dag plaatsen;

4,1 miljoen Instagram gebruikers in Nederland in 2018 (nog 2,1 miljoen in 2016).

Best veel dacht ik zo.

Bereik en zichtbaarheid
Gebruik jij al Instagram voor je onderneming of werkgever? Met een goed (zakelijk) account kan het bereik groeien. Daarmee vergroot je jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Communicatie met jouw doelgroep
Instagram is hét kanaal om beleving toe te voegen aan de communicatie.

Met foto’s en video’s creëer je de beleving die je wilt neerzetten van jezelf, je product of je organisatie. De interpretatie van jouw beelden moet je vooral vrijblijvend overlaten aan de ‘volger’.

Als je goed weet wie je doelgroep is kan je gerichte content maken. Instagram is het perfecte medium om je dienst of product visueel te verbeteren. De ene gebruikt het om meer awareness te creëren en de ander gebruikt het om een product te verkopen.

Lees hieronder een aantal redenen, waarom anderen je voor zijn gegaan:

  • Verkoop stimuleren;
  • Verhogen van je brand awareness;
  • Een community creëren;
  • Informatie plaatsen over evenementen;
  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Zo zijn er nog veel meer redenen waarom je Instagram kan en moet gebruiken. Benieuwd hoe je Instagram het beste kan gebruiken? Je vindt mijn visie onder de naam le_sem. Neem een kijkje, volg me en neem me vooral niet al te serieus!

Over Souad El Mocaddem

Instagram: le_sem

Functie: 

Adviseur Information and Risk management bij de Sociale Verzekeringsbank. 

Opleiding:

Bachelor of Laws-Hogeschool Amsterdam

Communicatie adviseur-Van der Hilst Communicatie

Meer:

Souad is 29 jaar woont in een dorp. Heeft rechten gestudeerd in een stad. Heeft hierdoor een onontgonnen liefde gecreëerd voor Amsterdam. Daarnaast spelen fotografie, eten en fashion een belangrijke rol in haar leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

blog Souad El Mocaddem

Instagram hét kanaal om beleving toe te voegen aan je communicatie!
Naast mijn “suffe, maar mega leuke” kantoorbaan als Adviseur Information and Risk management (hele mond vol, I know) heb ik ook een creatieve kant te ontplooien. Althans dat eist mijn natuur van mij. Een manier waarop ik dat doe is door het beheren van mijn Instagram account (inmiddels ruim 8000 volgers).

Ik maak foto’s en filmpjes en plaats die in mijn ‘feed’. In ons vak ook wel content genoemd. Ik haal inspiratie voor deze content uit details, maar ook uit contrasten. Ik houd ervan om kleurenstijlen neer te zetten en mensen mee te nemen in mijn bubbel van fashion en leopardprint. Werk met een vleugje humor.

Signatures
De kunst met instagram is om iets “eigen” te maken. Ik heb dat met fotografie, insta_account_le_semleopardprint, roze en turbans. Ook wel signatures genoemd. Zo krijg ik berichten binnen van volgers die een bepaalde signature van mij hebben gezien. Een manier om te laten weten dat ze aan me denken of dat mijn stijl hen aanspreekt. 

Nice to know about Instagram!
Instagram, ook wel ‘insta’ genoemd, is één van de meest gebruikte social media platformen. 400 miljoen wereldwijde gebruikers die 80 miljoen foto’s per dag plaatsen;

4,1 miljoen Instagram gebruikers in Nederland in 2018 (nog 2,1 miljoen in 2016).

Best veel dacht ik zo.

Bereik en zichtbaarheid
Gebruik jij al Instagram voor je onderneming of werkgever? Met een goed (zakelijk) account kan het bereik groeien. Daarmee vergroot je jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Communicatie met jouw doelgroep
Instagram is hét kanaal om beleving toe te voegen aan de communicatie.

Met foto’s en video’s creëer je de beleving die je wilt neerzetten van jezelf, je product of je organisatie. De interpretatie van jouw beelden moet je vooral vrijblijvend overlaten aan de ‘volger’.

Als je goed weet wie je doelgroep is kan je gerichte content maken. Instagram is het perfecte medium om je dienst of product visueel te verbeteren. De ene gebruikt het om meer awareness te creëren en de ander gebruikt het om een product te verkopen.

Lees hieronder een aantal redenen, waarom anderen je voor zijn gegaan:

  • Verkoop stimuleren;
  • Verhogen van je brand awareness;
  • Een community creëren;
  • Informatie plaatsen over evenementen;
  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Zo zijn er nog veel meer redenen waarom je Instagram kan en moet gebruiken. Benieuwd hoe je Instagram het beste kan gebruiken? Je vindt mijn visie onder de naam le_sem. Neem een kijkje, volg me en neem me vooral niet al te serieus!

Over Souad El Mocaddem

Instagram: le_sem

Functie: 

Adviseur Information and Risk management bij de Sociale Verzekeringsbank. 

Opleiding:

Bachelor of Laws-Hogeschool Amsterdam

Communicatie adviseur-Van der Hilst Communicatie

Meer:

Souad is 29 jaar woont in een dorp. Heeft rechten gestudeerd in een stad. Heeft hierdoor een onontgonnen liefde gecreëerd voor Amsterdam. Daarnaast spelen fotografie, eten en fashion een belangrijke rol in haar leven.