Van der Hilst Communicatie
Sep 17, 2020

We doen elke dag onze stinkende best om onze opleidingen en trainingen actueel en relevant te houden. Dat doen we met ons team van hardwerkende Hilsters, externe onderwijskundigen en vakspecialisten. Daarnaast winnen we advies in bij onze Opleidingsraad. Dit harde werken is beloond! Onze klanten geven ons een 100% score in het klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO*. We hebben dus eigenlijk het rapportcijfer 10 gekregen van onze communicatieprofessionals!

Deze opmerkingen uit het rapport zijn voor ons extra reden voor een vreugdedansje:
➡️  Referenten gingen bij hun keuze af op het advies van collega’s die goede ervaringen hadden opgedaan met één of meerdere trajecten bij Van der Hilst.

➡️  Opdrachtgevers benadrukken het vermogen van Van der Hilst om maatwerk te leveren.

➡️  Acht van de tien referenten geven Van der Hilst de hoogst mogelijke score voor de uitvoering van de trajecten.

➡️  Wat het meest in de smaak valt is de praktijkgerichte aanpak, de hoge kwaliteit en de persoonlijke benadering.

➡️  Alle respondenten geven aan dat de afgenomen trajecten beantwoord hebben aan het doel dat zij gesteld hadden.

*CEDEO biedt inzicht in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Geen overbodige luxe met meer dan 10.000 particuliere aanbieders en tienduizenden opleidingen, trainingen en andere HR-diensten op de markt. Als strikt onafhankelijke instantie voorziet CEDEO in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging ten behoeve van inkopers van opleidingen en andere HR-diensten.

Van der Hilst Communicatie

Inspirende nieuws & blogposts

Vijf eigenschappen voor de communicatieprofessional van nu

Jun 7, 2022
Wanneer heb jij voor het laatst écht nagedacht over de toekomst van jouw rol, jouw positie en ons mooie communicatievak? En wat maakt eigenlijk dat..
Lees verder

Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink

May 20, 2022
Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink Hoe werkt gedragsverandering? Wat moet de communicatieprofessional ervan weten? En..
Lees verder

Communicatiewerk bij de overheid: groot empathisch vermogen een must

May 11, 2022
'Bij iedere overheidsorganisatie is iets bijzonders te doen voor communicatieprofessionals.’ Een bevlogen verhaal van ervaringsdeskundige en..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.