Inge van Tol
Apr 20, 2020

Wat een tijd… Verwarrend, impactvol en soms angstig en verdrietig. Als commprofs behoren we ineens tot de vitale beroepen van Nederland.
Dat geeft professioneel een grote boost: er komen veel vragen op ons af, we worden ineens als cruciaal gezien bij belangrijke beslissingen en we ontvangen veel waardering. Onze toegevoegde waarde is zichtbaar, enorm gewenst en is soms zelfs sturend voor de organisatie.

Voor ons allemaal is dit een periode die persoonlijk en professioneel veel met ons doet. Op persoonlijk niveau word je teruggeworpen op jezelf, op hoe jij dealt met angst en beperking, met op afstand ‘zorgen voor’ en met andere manieren van samenleven. Dat is heftig.
Op professioneel niveau is deze tijd voor ons ook flink wennen. De hoeveelheid werk, de grote verantwoordelijkheid, de tijdsdruk, een andere manier van samenwerken met collega’s, veel online en vanuit huis... Niet eenvoudig allemaal.

Soms is het goed om even afstand te nemen en met iemand te sparren die wat verder van jouw organisatie afstaat. Of misschien heb je wat extra hulp nodig maar weet je niet goed van wie en wat dan precies. Daarom hebben we voor jou ons sparringkwartier. Je belt of mailt met een ervaren adviseur van Van der Hilst die graag even met je meedenkt. Of je met iemand in contact kan brengen uit ons netwerk. Dit doen we omdat ons vak van belang is en wij jou daarmee een hart onder de riem willen steken!

Vind je het fijn om te sparren? Stuur dan een berichtje naar info@hilst.nl of bel: 033-450 5000.

Inge van Tol

Inspirende nieuws & blogposts

Vijf eigenschappen voor de communicatieprofessional van nu

Jun 7, 2022
Wanneer heb jij voor het laatst écht nagedacht over de toekomst van jouw rol, jouw positie en ons mooie communicatievak? En wat maakt eigenlijk dat..
Lees verder

Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink

May 20, 2022
Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink Hoe werkt gedragsverandering? Wat moet de communicatieprofessional ervan weten? En..
Lees verder

Communicatiewerk bij de overheid: groot empathisch vermogen een must

May 11, 2022
'Bij iedere overheidsorganisatie is iets bijzonders te doen voor communicatieprofessionals.’ Een bevlogen verhaal van ervaringsdeskundige en..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.