Lisette Kaptein
Mar 17, 2022

“Dit is het jaar dat we als communicatieadviseurs opnieuw kunnen definiëren wat interne communicatie kan toevoegen aan de (hybride) organisatie.”
Trainer Huib Koeleman, 2022

Training Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional

Laten wij nu net een 3-daagse training hebben ontwikkeld samen met vakexperts en trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch die jou hierbij helpt! Een training 

vol toepasbare inzichten, kennis van tools en een praktische aanpak voor hybride werken en communiceren in jouw organisatie. Op 16 mei start de driedaagse training ‘Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional’.Schrijf je inVisie én tooling
We zien allemaal de veranderingen die aan de gang zijn in organisaties en de zoektocht naar wat werkt bij online en hybride (samen)werken. Echt hybride werken vraagt een andere vorm van leiderschap, duidelijke afspraken binnen teams en andere vormen van binding. Het vraagt om (een aangescherpte visie) op de interne communicatie maar ook het leren kennen van (online) samenwerkingstools.

Co-creatie met Orange Otters
Deze training ontwikkelden we in nauwe samenwerking met Orange Otters.
Door de expertise van trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch krijg jij een unieke mix aangereikt van praktische handvatten en theorie. Huib is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van interne- en verandercommunicatie. Hij publiceert en adviseert regelmatig over de invloed die het hybride werken heeft op interne communicatie. Roosemarijn is gespecialiseerd in online communicatie en geeft regelmatig workshops en lezingen over (tools bij) online en hybride (samen)werken.

 

Lisette Kaptein

Is Senior Adviseur Trends en Ontwikkeling bij Van der Hilst. … volgt trends en ontwikkelingen in het communicatievak op de voet … is mentor, docent en inspirator voor opleidingsgroepen en teams … ontwerpt en begeleidt team(ontwikkel)dagen, online bijeenkomsten en livestreams.

Inspirende nieuws & blogposts

Vijf eigenschappen voor de communicatieprofessional van nu

Jun 7, 2022
Wanneer heb jij voor het laatst écht nagedacht over de toekomst van jouw rol, jouw positie en ons mooie communicatievak? En wat maakt eigenlijk dat..
Lees verder

Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink

May 20, 2022
Een communicatieduwtje in de goede richting met Liza Luesink Hoe werkt gedragsverandering? Wat moet de communicatieprofessional ervan weten? En..
Lees verder

Communicatiewerk bij de overheid: groot empathisch vermogen een must

May 11, 2022
'Bij iedere overheidsorganisatie is iets bijzonders te doen voor communicatieprofessionals.’ Een bevlogen verhaal van ervaringsdeskundige en..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.