Lisette Kaptein
Mar 17, 2022

“Dit is het jaar dat we als communicatieadviseurs opnieuw kunnen definiëren wat interne communicatie kan toevoegen aan de (hybride) organisatie.”
Trainer Huib Koeleman, 2022

Training Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional

Laten wij nu net een 3-daagse training hebben ontwikkeld samen met vakexperts en trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch die jou hierbij helpt! Een training 

vol toepasbare inzichten, kennis van tools en een praktische aanpak voor hybride werken en communiceren in jouw organisatie. Op 16 mei start de driedaagse training ‘Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional’.Schrijf je inVisie én tooling
We zien allemaal de veranderingen die aan de gang zijn in organisaties en de zoektocht naar wat werkt bij online en hybride (samen)werken. Echt hybride werken vraagt een andere vorm van leiderschap, duidelijke afspraken binnen teams en andere vormen van binding. Het vraagt om (een aangescherpte visie) op de interne communicatie maar ook het leren kennen van (online) samenwerkingstools.

Co-creatie met Orange Otters
Deze training ontwikkelden we in nauwe samenwerking met Orange Otters.
Door de expertise van trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch krijg jij een unieke mix aangereikt van praktische handvatten en theorie. Huib is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van interne- en verandercommunicatie. Hij publiceert en adviseert regelmatig over de invloed die het hybride werken heeft op interne communicatie. Roosemarijn is gespecialiseerd in online communicatie en geeft regelmatig workshops en lezingen over (tools bij) online en hybride (samen)werken.

 

Lisette Kaptein

Is ontwikkelmanager bij Van der Hilst. … volgt trends en ontwikkelingen in het communicatievak op de voet … is mentor, docent en inspirator voor opleidingsgroepen en teams … ontwerpt en begeleidt team(ontwikkel)dagen, online bijeenkomsten en livestreams.

Inspirende nieuws & blogposts

Contentcreatie als spel

Feb 15, 2024
Ben jij ook een trouwe Van der Hilst-podcast luisteraar? Dan ben je vast helemaal gewend aan de stem van interviewer Patrick Regan. Opgelet: in deze..
Lees verder

Verandercommunicatie praktische tips die je kunt toepassen in jouw werkomgeving

Feb 13, 2024
Veranderingen zijn aan de orde van de dag, of ze nu groot of klein zijn, of ze nu van binnenuit of van buitenaf komen. Heb je te maken met een..
Lees verder

Verandercommunicatie in de praktijk bij gemeente Den Haag

Jan 15, 2024
‘Inspirerend praktijkverhaal. Borre Benjamins en Leonie Otto waren beiden als strategisch communicatieadviseur betrokken bij een verandertraject bij..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.