Lisette Kaptein
Mar 17, 2022

“Dit is het jaar dat we als communicatieadviseurs opnieuw kunnen definiëren wat interne communicatie kan toevoegen aan de (hybride) organisatie.”
Trainer Huib Koeleman, 2022

Training Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional

Laten wij nu net een 3-daagse training hebben ontwikkeld samen met vakexperts en trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch die jou hierbij helpt! Een training 

vol toepasbare inzichten, kennis van tools en een praktische aanpak voor hybride werken en communiceren in jouw organisatie. Op 16 mei start de driedaagse training ‘Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional’.Schrijf je inVisie én tooling
We zien allemaal de veranderingen die aan de gang zijn in organisaties en de zoektocht naar wat werkt bij online en hybride (samen)werken. Echt hybride werken vraagt een andere vorm van leiderschap, duidelijke afspraken binnen teams en andere vormen van binding. Het vraagt om (een aangescherpte visie) op de interne communicatie maar ook het leren kennen van (online) samenwerkingstools.

Co-creatie met Orange Otters
Deze training ontwikkelden we in nauwe samenwerking met Orange Otters.
Door de expertise van trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch krijg jij een unieke mix aangereikt van praktische handvatten en theorie. Huib is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van interne- en verandercommunicatie. Hij publiceert en adviseert regelmatig over de invloed die het hybride werken heeft op interne communicatie. Roosemarijn is gespecialiseerd in online communicatie en geeft regelmatig workshops en lezingen over (tools bij) online en hybride (samen)werken.

 

Lisette Kaptein

Is Ontwikkelmanager bij Van der Hilst. … volgt trends en ontwikkelingen in het communicatievak op de voet … is mentor, docent en inspirator voor opleidingsgroepen en teams … ontwerpt en begeleidt team(ontwikkel)dagen, online bijeenkomsten en livestreams.

Inspirende nieuws & blogposts

Mark van Vuuren: Stel een vraag

Mar 22, 2023
Waar begon communicatie voor wetenschapper en docent Mark van Vuuren? Welke 3 geeltjes moet jij volgens hem naast je computerscherm hebben hangen?..
Lees verder

Interne communicatie: we delen onze inspiratiebronnen

Mar 7, 2023
Interne communicatie krijgt bij steeds meer bedrijven aandacht. Zowel in het publiek domein als bij profit organisaties worden middelen, budget en..
Lees verder

Historisch besef, het clubgevoel en de invloed van aanpalende vakgebieden

Feb 7, 2023
Ontwikkelmanager Folkert Reith deelt zijn bevindingen na een paar maanden werken bij Van der Hilst Communicatie: ‘In deze functie en bij deze..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.