Lisette Kaptein
Mar 17, 2022

“Dit is het jaar dat we als communicatieadviseurs opnieuw kunnen definiëren wat interne communicatie kan toevoegen aan de (hybride) organisatie.”
Trainer Huib Koeleman, 2022

Training Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional

Laten wij nu net een 3-daagse training hebben ontwikkeld samen met vakexperts en trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch die jou hierbij helpt! Een training 

vol toepasbare inzichten, kennis van tools en een praktische aanpak voor hybride werken en communiceren in jouw organisatie. Op 16 mei start de driedaagse training ‘Hybride werken en jouw rol als communicatieprofessional’.Schrijf je inVisie én tooling
We zien allemaal de veranderingen die aan de gang zijn in organisaties en de zoektocht naar wat werkt bij online en hybride (samen)werken. Echt hybride werken vraagt een andere vorm van leiderschap, duidelijke afspraken binnen teams en andere vormen van binding. Het vraagt om (een aangescherpte visie) op de interne communicatie maar ook het leren kennen van (online) samenwerkingstools.

Co-creatie met Orange Otters
Deze training ontwikkelden we in nauwe samenwerking met Orange Otters.
Door de expertise van trainers Huib Koeleman en Roosmarijn Busch krijg jij een unieke mix aangereikt van praktische handvatten en theorie. Huib is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van interne- en verandercommunicatie. Hij publiceert en adviseert regelmatig over de invloed die het hybride werken heeft op interne communicatie. Roosemarijn is gespecialiseerd in online communicatie en geeft regelmatig workshops en lezingen over (tools bij) online en hybride (samen)werken.

 

Lisette Kaptein

Is Senior Adviseur Trends en Ontwikkeling bij Van der Hilst. … volgt trends en ontwikkelingen in het communicatievak op de voet … is mentor, docent en inspirator voor opleidingsgroepen en teams … ontwerpt en begeleidt team(ontwikkel)dagen, online bijeenkomsten en livestreams.

Inspirende nieuws & blogposts

Uitdagende communicatierol binnen en buiten de muren van de forensische zorg

Nov 29, 2022
Communicatieprofessional aan het woord: Ypie Veenstra. In haar werk heeft Ypie Veenstra samen met haar twee vaste communicatiecollega’s een niet..
Lees verder

Trainer aan het woord: Edi van Gelder

Nov 9, 2022
Edi van Gelder: ‘Juist adviseurs zouden hun gesprekspartner moeten laten praten om zo beter te kunnen adviseren. In de training adviesvaardigheden..
Lees verder

Technologie, complexiteit en vertrouwen: de toekomst van communicatie!

Nov 9, 2022
  Lisette Kaptein is Ontwikkelmanager bij Van der Hilst Communicatie. Zij heeft onder andere 15 jaar ervaring als communicatieadviseur bij de..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.