De Communicatiefunctie 2020 - Vera de Witte

Home / Top Programma / De Communicatiefunctie 2020 - Vera de Witte

 

De Communicatiefunctie 2020 - Vera de Witte

Top Colleges

Het Top College ‘De communicatiefunctie 2020’ van Vera de Witte gaat in op de functie van de communicatieprofessional in 2020 en verder. Uiteenlopende maatschappelijke ontwikkelingen hebben impact op jouw organisatie en communicatie. Welke trends en issues zijn dat? Wat betekent dat voor de communicatievisie in jouw organisatie? Voor jouw rol? En hoe werk je die visie verder uit?

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs € 1.695
Aantal deelnemers 15
Startdatum

Data op aanvraag.

Alle dagen van 16.00-20.00 uur.

Locatie Toplocatie in Den Haag

Wat kun je verwachten?
Dit Top College bestaat uit drie dagdelen van ieder vier uur. Naast het college bestaat de opbouw uit inhoudelijke discussie, uitwisseling van ervaringen tussen jou en je mede-deelnemers en krijg je inhoudelijke feedback op jouw visie en op die van je mede-deelnemers. Na dit Top College heb je een blauwdruk voor de communicatievisie van jouw organisatie voor de komende jaren.

Dagdeel 1
Inleiding van Vera de Witte over relevante ontwikkelingen voor organisaties. Vera illustreert e.e.a. aan de hand van haar huidige werk als directeur Centrale Beleidsstaf bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Dagdeel 2
Voor dit dagdeel bereid jij en/ of een aantal andere deelnemers een presentatie voor als voorbereiding op een inhoudelijke discussie met Vera. Welke relevante ontwikkelingen zie jij voor jouw organisatie de komende vijf jaar? Wat betekenen die ontwikkelingen voor de communicatiefunctie in jouw organisatie? En wat betekenen die ontwikkelingen voor jouw eigen werk als communicatieprofessional?

Dagdeel 3
In dit laatste dagdeel sta je samen met je mede-deelnemers stil bij de consequenties van de communicatiefunctie 2020? Wat betekent die functie voor de plaats in jouw organisatie? Hoe zie je de afstemming met andere disciplines? Welke competenties moeten er ontwikkeld worden binnen de communicatiefunctie? Betekent dat meer of minder scheiding van functies? En hoe zit het met vergaande outsourcing van functies?

Top betekent...

  • Sprekers met dé expertise op hun vakgebied
  • Een aanvulling op je C en D diploma (beroepsniveau 4 en 5)
  • Met een kleine groep vakgenoten écht de inhoud in duiken

Jij staat voorop

  • Doordat een state-of-the-art docent intensief met je aan de slag gaat en je persoonlijk feedback krijgt.
  • Doordat de groep uit maximaal 15 deelnemers bestaat. Dat betekent volop ruimte voor jouw vragen en persoonlijke aandacht van de docent.
  • Doordat de vragen die bij jou leven herkenbaar zijn voor jouw mede-deelnemers. Dat schept een band. Daarnaast bouw je hierdoor aan je communicatienetwerk van de toekomst.

Vervolg
Naast dit Top College bieden we je nog een serie andere Top Colleges aan. Heb je meer behoefte aan het trainen van je executive skills? Bekijk dan ook eens ons aanbod onder Top Trainingen.

Certificaat
Na afronden van dit Top College ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen
De Van der Hilst Top Colleges en Top Trainingen zijn toegankelijk voor professionals met een Van der Hilst C- of D-diploma (Logeion beroepsniveau 4/5 of diploma op dit niveau bij een vergelijkbaar opleidingsinstituut) én aantal jaren werkervaring als senior communicatieprofessional/(communicatie)manager. Twijfel je of je voldoet aan deze toelatingseisen? Neem dan even contact met ons op.

Schrijf je nu in!