Filmpjes maken met je smartphone

Home / Trainen / Filmpjes maken met je smartphone

 

Filmpjes maken met je smartphone

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Video is dé manier om snel een boodschap over te brengen. Video’s laten maken is duur. Daarom doen steeds meer organisatie dat zelf. Smartphones zijn prima te gebruiken als professionele camera, montage-set en uitzendplatform. Maar met een smartphone alleen ben je er niet. De gebruiker moet ook in staat zijn om bruikbare beelden te filmen en een verhaal in beeld kunnen vertellen. In een zeer praktijkgerichte cursus leert trainer Peter Brinkman binnen een dag de basis van het filmen. 

Dit programma verzorgen wij voor u in-company. Dat wil zeggen dat we, afgestemd op de specifieke leerwensen van meerdere collega’s, een maatwerk programma aanbieden. Na een eerste intakegesprek met een van onze adviseurs ontvang u een vrijblijvende offerte voor het realiseren van uw scholingswens.

Factsheet
Alle informatie op een rijtje in één PDF? Download hier de factsheet.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is afhankelijk van het gewenste maatwerk.
Aantal deelnemers In overleg
Startdatum

In-company op aanvraag

Locatie Van der Hilst Communicatie
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

Beelden die een boodschap vertellen

Beeldschermen zijn een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Op smartphone, tablet of computer zien mensen gedurende de dag steeds vaker video’s voorbijkomen. Een professionele uitstraling voor jouw video’s is dus belangrijk.

In deze training ga je het volgende leren:

Het vertellen van een beeldverhaal:
We laten je zien dat een goede inhoudelijke voorbereiding van belang is bij het maken van een video. Welke shots heb je nodig om een activiteit in beeld te brengen? Waar moet je rekening mee houden bij het houden van een interview voor de camera?

Technische kennis:
Hoe voorkom je onscherpe beelden en slecht geluid. Hoe zorg je voor stabiele beelden en goede beeldcomposities? Na het filmen ga je aan de slag met videomontage op je smartphone.

Meer weten?

Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een mail naar info@hilst.nl

Schrijf je nu in!