Mediatraining op maat

Home / Trainen / Mediatraining op maat

 

Mediatraining op maat

Effectieve Bedrijfscommunicatie

Een mediatraining is geen overbodige luxe als je regelmatig de pers te woord staat. Je wilt immers de regie houden in een mediagesprek. Niet dat je achteraf de conclusie trekt; ik heb niet gezegd wat ik wil zeggen of ik heb me laten verleiden tot verkeerde uitspraken. Dit soort zaken zijn te voorkomen. Dat lukt door vooral veel te oefenen maar ook door te weten hoe een journalist werkt. Welke interviewtechnieken zijn er? Welke mediavorm vraagt om welke aanpak? Ook daar gaan we mee aan het werk.

Dit programma verzorgen wij voor u in-company. Dat wil zeggen dat we, afgestemd op de specifieke leerwensen van meerdere collega’s, een maatwerk programma aanbieden. Na een eerste intakegesprek met een van onze adviseurs ontvang u een vrijblijvende offerte voor het realiseren van uw scholingswens.

Schermafbeelding 2018-05-24 om 15.07.41

Prijs De prijs voor deze training is afhankelijk van het gewenste maatwerk.
Aantal deelnemers In overleg
Startdatum Op aanvraag
Locatie Woudschoten Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
T 0343 492 492
Mediatraining op maat

Onze mediatraining is heel praktisch ingericht. Je krijgt tips waarmee je direct kunt oefenen. Daarna krijg je feedback en je oefent weer. Net zolang tot je de vaardigheid beheerst. Na de training heb je een andere kijk op een mediaoptreden. Je weet hoe je je moet voorbereiden en hoe je de regie houdt. Je staat met meer vertrouwen voor de camera of de microfoon. Deze eendaagse mediatraining maken we passend voor jou. Geen standaardprogramma, maar een antwoord op jouw vragen. Je brengt eigen casuïstiek in en daarmee ga je aan de slag.

Wat kun je na deze mediatraining?
In deze intensieve en persoonlijke training werk je op verschillende manieren aan het verbeteren van je mediacontact. Wat zijn jouw doelstellingen en die van je organisatie? Welk resultaat kun en wil je bereiken? En hoe doe je dat dan? Je krijgt het helder in beeld én je oefent je vaardigheden uitgebreid. Vanaf nu breng je je boodschap krachtig en to-the-point over. En weet je welke aanpak nodig is voor welke media.

Carlo Eijkels is de expert
Vaste trainer voor deze training is Carlo Eijkels. Hij heeft ontzettend veel ervaring als woordvoerder, persvoorlichter, journalist, trainer en communicatieadviseur. Hij bereidt je voor op een succesvol mediaoptreden. Meer over hem weten? Kijk dan op zijn LinkedIn profiel.

Deze training is nuttig voor:

  • de communicatieprofessional
  • diegene die vaak te maken heeft met de media
  • de woordvoerder
  • de persvoorlichter

Maak gebruik van de download voor meer informatie.

Incompany
Wil je samen met je collegas de Mediatraining volgen? Op het moment dat het jullie uitkomt? Dat kan. Verschillende organisaties gingen je voor. We maken hiervoor graag een programma op maat voor jou en je collegas.

Meer weten?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 033 450 5000 of stuur een e-mail naar info@hilst.nl.

Schrijf je nu in!